Jamaikai ingatlan: miért fektessenek be most

Jamaica kétségtelenül a világ egyik egyedülálló szigetállama. Az a név, amely szó szerint a "források földjét" jelenti, megérthetõ, hogy ez a táj egyedülálló. Ez az egész amerikai kontinens harmadik legsúlyosabban lakott angol nyelvű országa, a népesség az afrikai rabszolgáktól származik, akik az európai uralom idején elérték a szigetet. Bár ennek a földnek a történelme nem annyira boldog, Jamaica jelenleg a befektetők egyik leginkább célzott helyszíne.

Trópusi éghajlata és magas hőmérséklete miatt évente sok turistát fogad, akik szerelmesek az országba, úgy döntenek, hogy letelepednek, ingatlant vásárolnak.
Az elmúlt évtizedekben a piac viszonylag csendes volt, így a jamaikai tégla nagyon alulértékelt. 2019 eleje óta azonban mind a lakóterületeken, mind a közös munkára szánt terekben jelentősen megnőtt a növekedés.

A Jamaica tervezőintézete valójában rögzítette, hogy a jövő év tulajdonosai már a jelenlegi év első negyedévében mintegy 3 milliárd dollárt fektettek be a jamaikai téglába, a globális válság ellenére megtámadta ezt a kis paradicsom sarokpontot.
Az ország összes gazdasági szektora, sok más szigetállammal ellentétben, a finanszírozás szempontjából különösen növekedett, ami láncreakciót eredményezett, amely várhatóan továbbra is folyamatosan terjed az elkövetkező hónapokban.

De miért, az iparági szakértők szerint ez a legmegfelelőbb és legkényelmesebb idő a Jamaica-be történő befektetésre?
Az idegenforgalom, amely mindig az ország szívverése volt, meghosszabbította meghajtóközpontjait, ugyanakkor módosította ugyanazokat a szálláshelyeket.
Hatalmas beruházások történtek, amelyek egyértelműen javították a helyi infrastruktúrát, különösen a több tulajdonjog (köz- és magánszféra) felé.
A kérelmek tehát nem számszerűek, de a kínálati oldalon az árak határozottan előnyösek és könnyen megfizethetőek.

Valójában az építési terület minimum 8 000 eurós bázisából indul ki, míg az apartmanokhoz és a régi villákhoz való költözéssel, különösen a part mentén növekszik.
Emlékeztetni kell továbbá arra, hogy a lakosság rendkívül nyitott és szívélyes; egy másik ok, ami a jövőbeni befektetőket arra készteti, hogy gondolkodjanak erről az érdekes szigetről.

Ezért az ősi kultúrájú, de nemzeti identitásában erős földje sikerült évek óta fennálló uralom után visszaváltani magát arra a pontra, hogy valódi álom célpontnak és tökéletes befektetési helynek tekinthető. Mint mindig, reméljük, hogy ez a pozitív és optimista tendencia az idő múlásával, bármilyen korlátozás nélkül tart. Mi van, ha Jamaica a győztes célpont?

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB