A Fidzsi-szigetek ingatlanpiac virágzik: az apartmanok virágzik

Fidzsi-szigetek, a világ egyik legszebb és legrégebbi helye. A Csendes-óceán szívében található, mintegy 333 trópusi sziget, melyek mindegyike luxus és gyönyörű strandokkal rendelkezik. A vitathatatlan szépségért, de a barátságos és vendégszerető kultúráért egyaránt elismert terület. A fehér strandok és a kristálytiszta tenger minden évben több millió turista vonzza a turistákat, akik szívesen vesznek részt a szigetcsoport legvadabb vidékein, vagy egyszerűen csak egy egyedülálló táj előtt pihenhetnek. A trópusi éghajlat és az e paradicsom eléréséhez szükséges néhány dokumentum az évek során arra ösztönözte a befektetőket, hogy vásároljanak egy ingatlant Fidzsi-szigeteken.


A statisztikák szerint azonban az elmúlt években valódi fellendülés volt az ingatlanpiacon. Az ingatlanok elfogadható ára befolyásolta a táj iránti érdeklődést, még ha a kormány által elrendelt blokád ellenére is magas hozamot eredményezett. A befektetett külföldi tőke eredetét nehéz azonosítani, de természetesen „pozitív hullámot” teremtett minden gazdasági ágazatban, ezáltal növelve a nemzeti GDP-t. Az építőiparban és az ingatlanszektorban dolgozó alkalmazottak jelentős bevételeket regisztrálnak mind a lakások megvásárlása iránt érdeklődő befektetők, mind az ezen a területen letelepedő vállalatok és vállalatok számára. Ha korábban a turizmus volt a Fidzsi-szigetek gazdaságának hajtóereje, most az ingatlanszektor vált a hajtóerejévé. Az ingatlanbefektetéseket előnyben részesítő elemek közül kétségtelenül érdemes megemlíteni a föld- és építési költségek csökkentését. Igazán jó ösztönző a befektetők számára. Ezen túlmenően a pénzügyi intézmények olyan korábban elfogadott értékpapírokat fogadnak el, amelyek még könnyebbé teszik az ingatlan esetleges viszonteladását.

Ez nem minden. Új projektek készülnek, különösen a fővárosban, amelyek az innováció kiépítésére irányulnak anélkül, hogy figyelmen kívül hagynák a zöld szempontot. Valójában sok befektető (magán- és vállalati befektető) szívesen hozza létre a turizmusra és a nulla kibocsátású lakóépületek tulajdonságait, valamint az okos. A helyzet kétségtelenül jobb, mint a korábbi években, ahol Fidzsi-szigeteken komoly válság idején mentek át, hogy sok potenciális vásárló külföldre jusson a jobb helyzet keresésére. Érdemes megemlíteni a külföldiek jobb hozzáférhetőségének helyzetét az ingatlanpiac lakosaihoz képest. A külföldiekre vonatkozó korlátozások szinte semmi, ellentétben a lakossággal, akikre korlátozások vonatkoznak, bár kevéssé korlátozó. A Fidzsi-szigeteki ingatlan koronájában az ékszer kétségtelenül a lakás. Számos épületet építettek át lakásoknak pontosan a potenciális vásárlók igényeinek kielégítésére, hanem a költséghatékonysági, hatékonysági és hatékonysági kérdésekre is, amelyek egy kis családi házakkal és stúdiókkal kevésbé amortizálódhatnak. Reméljük, hogy az ingatlanpiac mindig így fog folytatni, az innováció hullámát és a nyitott gazdaságot.

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB