Országok, ahol az ingatlanárak szárnyalnak!

Tudjuk, hogy az ingatlanpiac most különböző formákat ölt fel, amelyek a céligénytől függően különböznek. Ez akkor fordul elő, amikor egyre több új típusú befektető dönt úgy, hogy megjelenik az ingatlanban. Függetlenül attól, hogy fiatal évezredek, idős emberek pihenést keresnek, vagy családok atyái, akik a nulláról akarnak indulni, nem kétséges: 2019-ben egy ingatlanvásárlás iránti vágy egyáltalán nem változott.

Az áremelkedés ellenére néhány országban valóban aránytalanul nagy a kérés, úgy tűnik, hogy megállt.
De úgy döntöttünk, hogy részletesen elemezzük a világ helyzetét, különös tekintettel arra, hogy megértsük, hogyan és mindenekelőtt hol érik el az ingatlanárak ilyen magas szintet.

Japánban, Spanyolországban, Szingapúrban és az Amerikai Egyesült Államokban a luxusszegmens már 2018-ban kiváló eredményeket ért el, lehetővé téve ez év jelentős bővülését, új portfóliókat szerez külföldről a stabilitás által garantált optimista látás miatt. gazdasági alap.

Valójában a külföldi nemzetek ténylegesen növelték az áremelkedést. Például Szingapúrban az eladási szerződések növekedési üteme 11 százalékpontra nőtt, mint tavaly. Emlékezzünk arra is, hogy Japánnak volt egy extra felszerelése, a 2020-ban várható Tokiói Olimpián alapuló fejlesztéseknek köszönhetően.

Ami az amerikai ingatlanokat illeti, miközben egyrészt New York-i ingatlanok változatlanok maradtak, ugyanez nem mondható el Los Angeles-ről, mivel az ingatlanok 7,7% -kal drágultak az előző évhez képest.
Kiváló a San Francisco-i piac is, ahol egy bizonyos értékű házak (legalább 2 millió dollárról beszélünk) eladása 16% -os áremelkedésen ment keresztül. Megdöbbentő az árak és a kereslet növekedése párhuzamos növekedése, amelyet úgy tűnik, hogy nem szabad elriasztani annak ellenére, hogy a világ minden országában a jelentős népességnek még mindig van egy része, amely nehéz gazdasági körülmények között él.

Franciaországban viszont úgy tűnik, hogy az elegancia királynője, még az ingatlanügyekben sem, olyan tényező, amely lehetővé tenné a befektetők számára, hogy összehangolják erőforrásaikat az ingatlanpiacon. A helyi művészet és a szépség nem tudta meggyőzni a francia piacon való megjelenés iránti igényt.

Mit kell mondani, úgy tűnik, hogy általában a luxuspiac nem ismer semmiféle válságot. Ennek ellenére azonban továbbra is egyértelmű, hogy a helyzet nem világszerte homogén, és hogy mindenekelőtt az adásvételi szerződés megkötésének sikere részben függ az egyes befektetők gazdasági lehetőségeitől, hanem a gazdasági-politikai stabilitás észlelésétől is. hogy az országnak sikerül továbbadnia nemzetközileg

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB