New Yorkban nyílik meg a felhőkarcolók zöld forradalma!

Az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentésére vonatkozó tíz törvényjavaslatot egyhangúlag alkalmazták. Így kezdődött az egyik legmodernebb fejezetek, amelyek a Big Apple környezetvédelmét szentelték. Az egyik olyan jel, amely kétségtelenül hangsúlyozza a kérdés fontosságát, de mindenekelőtt, hogy az ingatlanpiacot milyen mértékben befolyásolhatja a társadalmi változások.

A programot „Zöld New Deal” -ként keresztelték meg, amelyet a polgármester aláírt, aki hangsúlyozta az új perspektívából származó előnyöket mind a környezet, mind az ingatlanpiac számára.
Nézzük részletesen, hogy megértsük, hogyan lehet kombinálni a fenntarthatóság iránti érdeklődést és az új szektor újbóli elindításának lehetőségét egy nagy város, mint New York, számára.

 Az első állampolgár szerint ez az igény abból a tudatból ered, hogy az éghajlatváltozás jelentős veszélyt jelent a nagyvárosok számára, mivel rendkívül nagy számú felhőkarcoló és egy bizonyos kaliberű szerkezet létezik.

Ennek oka, hogy alapvető fontosságú az, hogy a hátrányos helyzetben lévőeket átalakítsuk az erőpontokban. A cél valójában az, hogy az épületeket „fenntartható és zöld optikává alakítsák át, ezáltal csökkentve a kibocsátásokat. A reform utáni előrejelzésekre vonatkozó statisztikai adatok szerint ugyanez az alkalmazás után az eredmény majdnem egy millió autó eltávolítása lesz az utakról és az ehhez kapcsolódó előnyök az egészségügy és az általános egészség szempontjából. 2030-ig.

A gazdasági szempontot valójában nem zárják ki. A kezdeményezés magában foglalja mind az új, mind a régi épületet, amely új területeket biztosít mind a coworking számára, mind a lakóépületek vagy irodák számára, amelyek ugyanezen és 23 900 új munkahely 27 000 új felhasználását fogják elérni. Túlzott és ugyanakkor megnyugtató számadatok, ha figyelembe vesszük, hogy a világ egyik leghíresebb városa valóban különbséget tud tenni mind a környezetvédelemben, hanem mindenekelőtt az ingatlanokban.

Részletesen érdemes kiemelni a kezdeményezés konkrét alkalmazását az úgynevezett "piszkos épületekre". Ezzel a terminológiával a 25 000 négyzetméternél nagyobb méretű szerkezetekre hivatkozunk, amelyek - bár csak a városi építmények 2% -át képviselik - a környezetvédelemre nehezednek. Ezért 80% -kal csökkennek (a kibocsátással kapcsolatos) a módosítások és szankciók révén azok számára, akik nem tartják tiszteletben az új reform diktátumait.

Az új típusú épületek kétségtelenül rugalmasabbak lesznek a későbbi változások tekintetében, és az energiatakarékos rendszereken alapulnak, amelyek a legmodernebb technológiákat és a természetben könnyen elérhető anyagokat használják.
Tökéletes keverék a környező környezet védelme, a jövő nemzedékek fenntarthatósága és egy olyan piac között, amelyre mindig nagy igény mutatkozik.

Mit mondhatunk, reméljük, hogy a Big Apple továbbra is jó példát mutat, és egyre inkább zöldvé válik!

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB