Hogyan befolyásolta a Brexit a francia luxus ingatlanpiacot?

Tudjuk, hogy a Brexit-hatás, amelyet sok ország félt és várt, kétségtelenül sok polgárt, lakosot és nem az Egyesült Királyságot érinti.

A legtöbb külföldiek, akik jelenleg ezen a területen tartózkodnak, kérdéseket tesznek fel, az új rendszer kényelméről, vagy semmi másról, amelyet az ország hamarosan elfogad.

 Ezért minden gazdasági ágazat szembesül a legkevésbé bizonytalan körülménygel, ami még mindig nem tűnik konkrét következményekkel. Ez a szörnyeteg azonban nemcsak az egyik legrégebbi európai birodalom. Valójában ez nagyszerű lehetőséget jelent egy olyan állam számára, amely közel van, de ugyanakkor a Nagy-Britanniával szemben.

Franciaországról beszélünk. Az a szektor, amely különösen a Brexit hatásából származik, az ingatlanszektor, különösen a luxusszektor. E jelenség kezdete óta körülbelül 3 millió eurót értek el a francia és az úgynevezett Brexiters közötti beszerzési és eladási szerződésekben. Főként a családok apja, tekintve, hogy a franciaországi ingatlanok keresése a közelséghez kapcsolódik, a területen játszóterek - sportok és iskolák. A nemzetközi (magán) iskolák nagyon népszerűek, és világosan megértik, hogy a referenciaszegmens nem a szokásos, hanem inkább a luxusszegmens, amely jelenleg „olcsó”.


Az új ügyfél megérkezése a francia ingatlanpiacon határozottan magasabb általános vásárlóerőt garantál, mint a helyi polgárok átlaga, hozzájárulva az ingatlanárak növekedéséhez, amelyek azonban a britekéhez képest kényelmesebbnek tűnnek. Ezért a kereslet - különösen a fővárosban - erőteljesen meghaladja a kínálat egyértelmű hiányát.
A mártírok-Montmartre területén a luxuspiac folyékony, és az árak (rekordok), mint például a 20.000 euró négyzetméterenként.

A több mint egymillió euró legértékesebb házai a párizsi körzet körül körvonalazódnak, köszönhetően a kiváló minőség / ár aránynak, ami a befektetők számára rendkívül kedvező. A történelmi központ, a művészet, a város élénksége és az éjszakai élet közelsége csak néhány olyan elem, amely egyre több embert ösztönöz arra, hogy ingatlanokat vásároljon Franciaországban, függetlenül a magas áraktól.

Ezért Párizsban nagy terjeszkedés fázisa van, úgyhogy úgy kell meghatározni, mint egy ingatlant megalopolis. Emlékeztetni kell azonban arra, hogy a vásárlók különösen szelektívek: a házak, amelyekre figyelmet fordítanak, megújultak, zöldek, domináltak és innovatívak, a kortárs, luxus és kifinomult francia stílus figyelmen kívül hagyása nélkül.

Furcsa, de igaz, úgy tűnik, hogy az Egyesült Királyságból való kilábalás az Egyesült Királyságból sokszor görbét okoz az ingatlanpiacon Franciaország javára. Reméljük, hogy ez a helyzet javul, még további kijáratok nélkül is!

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB