A 2019-es álom célpontjai? Itt bemutatjuk a legjobbakat, amelyekbe befektetni

Ki soha nem akart lemondani mindent, és elhagyni egy örök nyaralást?
Még akkor is, ha az új évet éppen most avatták fel, sokan szeretnének radikális változásokat. Akár új helyet szeretne költözni a semmiből, vagy csak keresse meg a paradicsom darabját, hogy elmenjen a napi rutinból, 5 fantasztikus helyet találunk Önnek!

Kezdjük a 2019-es nemzetközi nyugdíjindex első, győztes országával: Panama. A közép-amerikai gyöngy egy dinamikus, frenetikus főváros bölcsője, tele elvarázsolt strandokkal és kellemes hőmérsékletgel egész évben. Ez az ideális föld, különösen a nyugdíjasok számára, mert a nekik szentelt programnak köszönhetően minden évben sok idős embert szabadon és hatékonyan igénybe vehet.

A második helyen Costa Rica, az ökológiai szektor vezetője, de ebben az évben is kiemelkedő az ingatlanszektorban. A „Dél-Amerika Svájcjaként” definiálva ma nagy presztízset tart fenn minden gazdasági ágazatban az alacsony megélhetési költségek és a befektetők számára a vásárlási és saját tulajdonszerzéssel és a lakóhely gyors megszerzésével. Úgy tűnik, ez a „déli dzsungel” kevésbé vad és technológiai!

Bár gyakran nem különösen kellemes tényekről van szó, különösen a bűncselekmény mértékéről ebben az országban, Mexikó gyors növekedési időszakot tapasztal. Ennek a nemzetnek a legfontosabb városai az utóbbi években sikerült a helyi csodáknak köszönhetően újjáéleszteni az idegenforgalmi szektort. Még az ingatlanszektor is számos új vállalat jelenlétének köszönhetően, akik ezt a célállomást választották, újra elkezdődött. Az elmúlt években kialakult ingatlanok iránti kereslet nagyon erős, különösen a lakossági szinten.

Ecuador negyedik helyen áll, meleg és kellemes klímájával, mint a helyi lakosság. Szükségtelen beszélni a táj szépségéről, erős technológiai hatás nélkül, amely garantálja az egyediséget. Az ingatlan szempontjából az elmúlt három évben valódi reaktiválódás történt. A bérleti ingatlanok túlterhelése ellenére 2016-ban úgy tűnik, hogy Ecuador a befektetők szívét sújtotta. Az ingatlanárak azonos csökkenése biztosítja a külföldi tőke erős beáramlását az ingatlanszektorba.

Végül, de nem utolsósorban, egy európai állam, amit „caliente” -nek nevezhetünk. Spanyolország a rangsor végén helyezkedik el. Az arab kultúrát tükröző történelmével és építészetével az egész európai kontinens egyik legdivatosabb nemzete. Lehetetlen, hogy ne feledkezzünk meg a Valencia-ról, a tengerparton található csodálatos városról, amely sok fiatalot vonz a szórakozásért és a felnőttekért, akik a béke és a pihenés vágyakoznak.

Miután megadta ezt az információt, a legfontosabb választás rajtad múlik. Mi lesz a megfelelő ország 2019-ben?

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB