Anglia vs Luxemburg: hogyan befolyásolta a Brexit a luxemburgi ingatlanpiacot

Már megállapítottuk, hogy Anglia Európáról való bejelentett megjelenése után a londoni gazdaság minden ágazatban jelentősen megdöbbent. A pénzügyi ágazatnak foglalkoznia kell a főbb pénzügyi központok újraelosztásával.

Mindezekben van egy olyan nemzet, amely hasznot húzhat e patthelyzetből: Luxemburg.

Úgy tűnik, hogy ez a pozitív hullám pontosan a luxemburgi ingatlanpiac.

Érdekes listát készítettünk arról, hogy mi lehetne a Brexit előnyei Luxemburgban.

Talán ezen kis olvasat után a potenciális befektetőknek is jöhetne, és luxemburgi ingatlanokat vásárolhat.



Kezdjük a puszta pénzügyi szférából:

sok brit és külföldi bank nagyon nagy érdeklődést tanúsított Luxemburgban.

Néhány példa?

Már a Morgan Stanley, a Goldman Sachs, a Rakuten Kereskedelmi Banking, a Bank of America, a HSBC, a Shanghai Pudong Bank a potenciális csoportok listájának tetején állnak, akik érdekeltek és átadják a jelölteket.

Alapvető fontosságú tényező, tekintve, hogy ezek a legnagyobb angol pénzügyi központok.

De a Brexit utáni növekedési lehetőségek Luxemburg számára nem ér véget. Éppen ellenkezőleg, most belépünk a kutatásunkba, és mindenekelőtt a leginkább érdekes világba: az ingatlanokba.

Igen, még ebben az esetben is a horizonton az előnyök annyira sokak! Először is emlékezzünk arra, hogy amikor gazdasági, gazdasági és pénzügyi érdekeltségek gazdasági változásairól beszélünk, mindig van egy kis százalékos arány, amely szintén a téglába kerül.

Szóval menjünk a pontra. Kezdjük azonban attól, ami arra késztette a különböző befektetőket, hogy öntsenek a luxemburgi ingatlanpiacra. A piac sajátosságai kétségtelenül nagyban hozzájárultak a döntő választáshoz. Az ország várható megtérülése jóval magasabb, mint sok más európai főváros.



A hatás mind a kereskedelmi, mind a lakossági szférára vonatkozik. Azok a vállalatok, amelyeknek egyrészt új irodákkal kell működniük, másrészt pedig azoknak a munkavállalóknak, akiknek lakhatásukra van szükségük, ahol élhetnek.

A becslések 2017-ben már jóval pozitívabbnak tűntek, és a valóság meghaladta a várakozásokat. Mintegy 10% -kal több, mint a becslések szerint (az ingatlanbefektetések tekintetében) menekült Luxemburgban.



Ezért azt mondhatjuk, hogy ez a nemzet, annak ellenére, hogy kis méretű, úgy tűnik, hogy sok külföldi tevékenység ugródeszkává vált, félve a Brexit hatásaitól.



Ami az árakat illeti, azonban 6000 euróval megtalálható a standard ingatlan, de nagyon kényelmes a kezdetektől a földtől, az új gazdasági fellendülés központjától.

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB