Az építési fellendülés Németországban folytatódik: a legfrissebb hírek

Tudjuk, hogy amikor az európai gazdasági hatalomról beszélünk, csak gondolkodhatunk Németországra. Valójában ez a világ egyik leggazdaságosabb fejlett nemzete. Szeretne néhány számot?

A harmadik a dollárváltás volumene és a GDP ötödik helyen a vásárlóerő globális skáláján, és európai szinten az első hely! Annak ellenére, hogy 1999 ezen állam számára az autonómia egy részének elvesztését jelentette az euró bevezetése miatt, Németország továbbra is a teljes nemzetközi gazdasági rendszer egyik pillére.

Ez a irigylésre méltó erő minden ágazatot magában foglal, különösen az ingatlanágazatot.
2017-től valójában építési engedélyeket adtak ki 340 000 ház építéséhez, ami az egyik legmagasabb érték a híres 1999-eshez képest.
Innentől a pozitív tendencia megállíthatatlannak tűnt: 268 000 új lakóegység, 155 000 társasház, 21 000 ikerház és családi ház.

Nem ismert korlátokkal, és úgy tűnik, hogy még az épület újjáépítésével sem találkozik. Valójában 2019 első felében körülbelül 47 800 ingatlan átalakítását végezték, amelynek 40% -a jelentős történelmi és kulturális érdeklődést képvisel.

Jelentős segítséget garantált a sok munkavállaló, akik szerencsekeresés útján úgy döntöttek, hogy Németországba költöznek. Miért ezt a választást? Az okok változatosak. Kicsit azért, mert ebben az országban a biztonság nagyon magas, mind gazdasági, mind társadalmi szempontból.

Ezenkívül nem szabad alábecsülnünk azt a tényt, hogy egy folyamatosan bővülő gazdaságról beszélünk, amely sokféle munkalehetőséget kínál sok és változatos szakmai szereplőnek. Ezenkívül a külföldi hallgatók is fontos szerepet játszanak, tekintve, hogy minden évben vendégeik vannak az Erasmus projekt fő egyetemeinek. Ezért jelentős demográfiai növekedés tette lehetővé az építőipar, majd az ingatlanágazat gazdagodását és látókörének bővítését, pontosan az egyre növekvő befektetői igények alapján.

Németország erejét a nagy mentális rugalmasság képviseli ebben az országban. Valójában az első pillantásra nem könnyű megérteni az ügyfelek igényeit, főleg ha külföldiek, különösen, ha különböző korcsoportokból és közgazdaságtanból származnak. Nos, Németország ebben is nagyszerű volt, annyira nagy sikert aratott a potenciális európai befektetők 80% -ának.

Mit kell mondani, úgy tűnik, hogy ez a pozitív hullám nem akar megállni. Valójában azt várják, hogy a német gazdaság ezekben az ágazatokban mindig folytatja ezt a tendenciát, arra a pontra, hogy a szomszédos nemzeteket ebbe a fellendülésbe húzza, amely természetüknél fogva nem olyan távoli történelmi és kulturális háttérrel rendelkezik. a német nyelvtől.

Felkérjük Önt, hogy folytassa a híreink olvasását, és maradjon naprakész!

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB