Ingatlanpiaci lassulás: ezek a leginkább érintett területek

Amint tudjuk, az ingatlanpiac rendkívül változatos és sokféle változótól függ. Egyetlen szektorként definiálhatjuk, de ugyanakkor lehetővé teszi számunkra, hogy megértsük, milyen problémák vannak a társadalomban, és milyen tényezők lehetnek nyertesek.
Jelenleg azonban a globális válság és a befektetői igények változásai között nem olyan könnyű zsonglőrni az ingatlanpiacon, bizalommal a vásárlás idején.

Ezért a Realigro-nál úgy döntöttünk, hogy részletesen elemezzük az ágazatot leginkább befolyásoló gazdasági és társadalmi szempontokat, megpróbálva megérteni, hogy mely területek vannak a leginkább kívánatosak és kényelmesek, és amelyek hiányosak.
Először is rámutatnunk kell arra, hogy az egyik olyan tényező, amely (negatív módon) meghatározza a választást, vagy rosszabb, kockázatos választás, a stressz: egyes városokban az árak olyan szűkös időszakokban összeomlanak vagy emelkednek, hogy ugyanaz a befektető nem tud teljes mértékben megértsék az igazi okokat.

 Azok a piacok, ahol az árak csökkennek, a nagy part menti realitásoké, ahol a vevők telítették az ágazatot. Ezzel szemben a kisebb helyeket egyre inkább a jövőbeli befektetők célozzák meg, de gazdag piaci célpontról beszélünk, speciális és konkrét kérésekkel. Ráadásul érdemes kiemelni, hogy az ingatlanbuboréknak köszönhetően, amiket korábban nem vettek figyelembe a keresleti oldalon, hihetetlenül fontosabb és világhírű realitásokat (pl. Las Vegas) beépítettek, újjászületettek és érdeklődést és befektetéseket szereztek. új vásárlók.

A másik tényező, amely befolyásolja a piaci döntéseket, egyetlen szó, de most már a nemzetközi ingatlanpiacon dominál: Millennials. Pontosan azok a fiatalok alakultak ki, akik lassították az egész ingatlanpiacot, különösen az ingatlanokhoz rendelt ár és érték tekintetében. Azok a vásárlók jelenléte, akik nem rendelkeznek különösebb tőkehiányokkal, vagy olyan erőforrások, amelyek egy bizonyos szintet megengedhetnek, azt jelentette, hogy az ingatlanpiac alkalmazkodik a korlátozottabb kereslethez, leértékelődik a téren lévő tulajdonságok, vagy ami még rosszabb, növeli az ingatlanokat. "nem értékesített" időszak.

Végül, a piacok azonosításához, amelyekben az ingatlan újraindítása növekszik, és ahol csökken, a 2018. júliustól 2019 májusáig időszakban több mint 200 nagyvárosi területet választottunk. Nos, a helyzet területi értelemben vegyes. Azonban ezeknek a mintaterületeknek a közös elemét egyetlen tényező adja: az idő.

Mind a megkeresett ingatlanok, mind pedig az ugyanazon árak jellemzőinek megváltoztatásának sebessége lenyűgöző és még mindig lenyűgöző. Ezért javasoljuk olvasóinknak, hogy válasszanak egy olyan választást, amely ugyanakkor átgondolt, de ugyanakkor dinamikus, hogy ne hagyhassunk ki egy olyan alkalmat, amely egyedülálló és megismételhetetlen lehet!

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB