Dubai: a luxus és az innováció között. Zöld hír az ingatlanban

Az évek során a fenntarthatóság és a modernizáció fogalma radikálisan megváltozott. Valójában a hagyományos és innovatív anyagok egyszerű használatából, az új technológiák használatából eredt, hogy otthonát jobban összeegyeztethetővé tegye a piac és a társadalom általános szükségleteivel.
Nyilvánvaló, hogy mindent a nyitottság és a rugalmasság szintje szerint kalibrálunk a nemzet új tendenciái felé.
De mi az alap az új évről, az: az egyes nemzetek azon képessége, hogy képesek legyenek javítani a „hangulat” zöldebbé és intelligensebbé, még ha különböző időpontokban is.

A kollektív képzeletben az egyik város, amely a legjobban képviseli a jólétet és a gazdagságot, kétségtelenül Dubai.
  Egy egyedülálló kultúrával, emblematikus történelemmel és csodálatos művészeti örökséggel, Dubai megnyitotta 2019-ben, megkülönböztetve magát egy másik szempontból. A várost valóban beépítette az innovatív és zöld nyomvonal, amely a világ minden részén tart, bár eltérő terjedési sebességgel.

Az új kormányzati kezdeményezés egyértelmű példája annak, hogy ez a trend most az ingatlan világában gyökerezik, amely szerint az 50 éves Charta megünneplésére minden lakóépületet, nem pedig napelemeket kell biztosítani. , ingyenesen telepítve.
Ez a projekt várhatóan az év végéig befejeződik, hat különböző vállalat beavatkozásának köszönhetően, amelynek célja az Egyesült Arab Emírségek jó közérzetének javítása.

Ezeknek az öko-fenntartható kezdeményezéseknek a támogatásán túl van egy másik elem, ami az Emírségek még versenyképesebbé és erőteljesebbé teszi, mint az előző években: a téglaárak átalakítása. Ez nyilvánvalóan magában foglalja a befektetők iránti bizalomérzet kialakulását, különösen a kevésbé fejlett országokban, mivel az ingatlanpiac fő szegmense közepes és alacsony szintre költözött. Ez a tranzakciós volumen csökkenéséből adódik 2018-ban, ami 30% -kal esett vissza a külföldi befektetők Dubai téglájában a túlzott árak miatt alacsony érdeklődése miatt.

Tény, hogy 2018-ban az elmúlt néhány hónapban a Dubaiban található ingatlanpiac, amelyet elsősorban a híres felhőkarcolók jellemeztek, a túlzsúfoltság miatt, különösen a lakóövezetben (ahol az árak már csökkentek 2014-ben) stagnáláson mentek keresztül.
Nem annyira szükség van a piac bővítésére, hanem a már meglévő ingatlanok javítására, a gazdasági recirkuláció lehetővé tétele és a vagyon piaci jelenlétéhez kapcsolódó idő korlátozása érdekében.
Így az ingatlanrendszerek eltűnnek, helyette a modernizációs projektek helyébe lépnek, és összhangban vannak a legfontosabb környezeti fenntarthatósági előírásokkal.

Emlékeztetni kell arra, hogy az előkészítési folyamatban mindent összevet, ami azt mutatja, hogy Dubai a világhírű „World Expo 2020” kiállítás bölcsője, amely 25 millió látogatót jelent.
Tehát a világ minden tájáról érkező befektetők, ha érdekli, hogy a világ egyik leggazdagabb földterületén vásároljon egy ingatlant, ez a megfelelő idő!

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB