Bérelhető: amikor egy új üzlet megváltoztatja az ingatlant

Hallott már valaha az 'épít-bérelni' formuláról? Ez egy épületválasztás, amely magában foglalja az épületek építését, kifejezetten építésre, a helyhez igazítva.
Ennek a jelenségnek az elemzése fontos ágazatunk számára, mivel lehetővé teszi számunkra, hogy jobban megértsük, mi a piaci igények, és mindenekelőtt hogyan alakulnak a potenciális vásárlók igényei.

Úgy tűnik, hogy ez a metamorfózis több tényezőtől függ. Mindenekelőtt a befektetők új kategóriájának: a millenniumoknak a megalapozott megjelenése. Az egyre különösebb igények alapján a fiatalok inkább olyan ingatlanok felé mozognak, amelyek nem korlátozzák őket. Valójában egy ingatlan vásárlása sok szempontból költséges és igényes lenne. Ehelyett a lízingkötések nagyobb rugalmasságot tesznek lehetővé.

De nemcsak a millenniumi személyek képviselik ezt a tendencia-megfordítást. Valójában emlékeztetünk arra, hogy a gazdasági válság miatt kevés ember vesz részt az adásvételi szerződés aláírásában.

A legfrissebb elemzés által közölt fő adatok szerint az ágazat növekedése elérte az exponenciális szintet. Különösen az Egyesült Királyságban. A londoni ingatlanok 20% -a (körülbelül 60 000 egység) bérleti díjakkal rendelkezik. Nagyon magas százalék.

Az ágazat közgazdászai szerint azonban a bérelhető épület nem lesz valódi megoldás a különféle országok gazdaságának fellendítésére. Ennek a programnak a lehetősége azonban abban rejlik, hogy megválaszthatjuk a nagyobb háztartási sokféleséget a jobb építési szabványokkal és a sokkal biztonságosabb házkezeléssel.

Mi tehát a lehetséges előnyök? A tulajdonos számára közvetlen és hosszú távú részvétel áll fenn. Valójában az utóbbit arra ösztönzik, hogy ugyanazon épület jobb minõséget érjen el, hogy vonzóbbá tegye azt a potenciális vásárló számára.

Emlékeztetünk azonban arra, hogy a bérelhető épület hosszú távú befektetés, annak ellenére, hogy rugalmasabb, mint egy adásvételi szerződés.
Ez lehetővé teszi, hogy ez a modell kevésbé legyen kapcsolódva a társadalmi és gazdasági változásokhoz.
Az új szektor azonban felborította a teljes egyensúlyt az ingatlan- és építőipari piacokon. Valódi menekülés az ingatlant sújtó válságtól, ahol hosszú ideig nem lehetett különösebben aktív lenni.
Tehát röviden, a bérlés előnyei között megtaláljuk:


- Megnövekedett lakáskínálat
- Nagyobb választék
- A városi központok újratelepítése
- Professzionálisabb menedzsment
- A potenciális vásárlók többszörös igényeinek való megfelelés
 Ehelyett inkább:
- A piac (a közgazdászok szerint) csak a társadalom gazdag részének szentelt
- A szabványoknál drágább tulajdonságok
- Más egyének következetessége, amely valószínűleg nem felel meg sok ember életmódjának

Mit kell mondani, úgy tűnik, hogy a bérbeadott épület azonban fordulópontot jelentett az ingatlanpiacon. A következő ingatlanhírekhez mindössze annyit kell tennie, hogy folyamatosan frissítse portálunkat!

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB