Zöld terek otthon? Milánóban a pillanat tendenciáiról szóló vásár!

Az utóbbi időben megpróbáltunk minden gazdasági ágazatot egy világos és jól meghatározott tendenciára irányítani: a zöld ágazatra. A környezetvédelem az épületek tervezésével is összeolvad, amelyek egyre inkább megfelelnek ezeknek a piaci igényeknek.

Annak érdekében, hogy a tulajdonjogok zérus kulcsgá történő átalakulására irányuló utat a lehető legjobb módon megtehessük, nemcsak a funkcionális, hanem az esztétikai szempontra is gondolkodunk.
Ezért gondoltuk helyénvalónak mondani egy igazán egyedi eseményről, ahol a bútorozási tendenciát a kültéri kombinációjával kombinálhatjuk, mindkettőt közös szál köti össze ... valójában egy fil vert!

Szeptember 13-16-ig Milánó valójában egy olyan esemény bölcsője lesz, amely az űrdekoráció világára, az új technológiákra és mindenekelőtt azokra az elemekre összpontosít, amelyek az ingatlanát a fenntarthatóság fogalmához igazítják. és a természetes szépség.

Homi Outdoor: ez a neve a rendezvénynek, amely szintén megérkezett Olaszországba, és amely a látogatók fellendülését idézi elő!

Szervezeti szinten lesz lehetőség közvetlenül kapcsolódni az új és hasznos ötletekhez, amelyeket a saját hazai környezetében újra lehet javasolni, ám alapvető fontosságú, hogy lehetőség nyílik az ágazat szakértőinek megbeszélésére és a workshopokon való részvételre, amelyek célja a tudatosság növelése és a tagok tájékoztatása a a zöld témák fontossága.

A vállalkozók számára is kedvező lehetőségek rejlenek. Garantálják számukra az ágazat számos vezető vállalatának jelenlétét, akiket az új ötletek érdekelnek üzleti bővítésükre és fejlesztésükre, mindig egy zöld kulcsban.

Mit kell mondani, mindenkinek a sajátját.

De miért játszik ilyen fontos szerepet a zöld téma a piacon, mindenekelőtt az ágazatunkban?
Különösen Európában az elmúlt években olyan rendeleteket bocsátottak ki, amelyek ösztönzik a környező környezet védelmével kapcsolatos magatartást az aggasztó éghajlati változások miatt, amelyek nyilvánvalóan nem jelzik a bolygónk különösen fényes jövőjét.

Ezért a zöld épület nagy jelentőséggel bírt az ingatlan területén, a téglaüzlet a modernitás és a fenntarthatóság uniójára összpontosítva.

A statisztikai adatok szerint a viselt költségek szempontjából is jobb, ha egy zöld technológiával átalakított ingatlanat vásárolnak, nem pedig új technológiákkal felszerelt, de erőteljes környezeti hatással bíró ingatlanot.

Az európai kormány politikája ezért a különféle projekteket pontosan arra irányította, hogy a lehető legtöbbet lehessen kihozni otthonából, anélkül, hogy visszafordíthatatlan környezeti károkat okozna.
Ezenkívül, ha már alkalmazta az otthoni környezetbaráttá tételéhez szükséges tippeket, az utóbbi növeli piaci értékét, lehetővé téve, hogy még a tulajdonos is hozzáadott értéket szerezzen az ilyen munkákból, nem csak azonnal, hanem közép-hosszú távon is (ha úgy dönt, hogy később eladja az ingatlant).

Ezért határozottan javasoljuk, hogy vegyen részt ezen az eseményen; függetlenül attól, hogy fiatal vállalkozók az ingatlanszektorban, egyszerűen kíváncsi vagy jövőbeli befektetők!

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB