Néha visszatérnek: Phuketben uralják a bérleti díjakat

Ki sohasem vonzotta a csodálatos és érintetlen Thaiföldet? A közelmúltban, az e terület iránti érdeklődés erős növekedése alapján közzétettünk egy mini-útmutatót, amely pontosan arra irányult, hogy felfedezzük ezt az elvarázsolt helyet. Ebben az időszakban, bár ez a nemzet mindig valódi paradicsomnak tekinthető, nagyon különleges és érdekes jelenség keletkezik. Úgy tűnik, hogy a thaiföldi ingatlanpiac visszalép, de a tranzakciók nyilvántartásba vétele nélkül. De a befektetők által kedvelt szerződés típusáról.

 Valójában visszatért a lízingek valódi "fellendüléséhez", ami az értékesítés és a vásárlás hátránya. Azok a kevesek, akik úgy döntenek, hogy kiemelkednek a tömegből, és inkább a tulajdon megvásárlása mellett döntenek, az alacsony árú villák kiválasztásánál alkalmazkodnak és 35 millió THB-nél alacsonyabb áron (ami 1 millió dollárnak felel meg). Kik azok a befektetők, akik vezetik ezt a forradalmi hullámot? Kétségtelen, hogy elsőként a kínai, Japán és Oroszországot azonosítjuk. Röviden, egész tőke. Továbbá a statisztikai adatok szerint a vételi és eladási szerződések iránti érdeklődés csökkenése még nem teljesen abszolút. Valójában ez a trend várhatóan az idő múlásával folytatódik, még nyilvánvalóbb hatásokkal.

A bérleti szerződések aláírásának egyik fő oka az átlagéletkor csökkenése. Egyre több fiatal nyílik az ingatlanpiac világára, gyakran külföldön egyedülálló élményre, ugyanakkor átmeneti jellegű élményre, vagy az élet új oldalának megkezdésére. Mindenesetre az eredmény analóg. A szilárd pénzügyi eszköz élvezhetetlensége miatt a Millennialok kevésbé fontos befektetéseket hoznak létre, de kétségtelenül jobban megfelelnek az igényeiknek. Ez azonban nem akadályozta meg a thaiföldi kormányt, hogy új politikai irányvonalakat fogadjon el, amelyek pontosan az ingatlanok értékesítésének ösztönzésére irányultak.

 Valójában mindazoknak, akik úgy döntenek, hogy vásárolnak ingatlant Thaiföldön, lehetőség nyílik arra, hogy feloldhassa ezt az időszakot, amelyet a bérleti díj szellemében láthat. Ennek a jelenségnek a kivételességét a thai ingatlanpiac történetében ilyen erős döntés hiánya adja.
Mindezek ellenére meg kell jegyezni, hogy Thaiföld továbbra is az egyik leglátogatottabb hely az egész ázsiai kontinensen, ezért gazdasági szempontból ez a fordulat nem okoz pénzügyi kárt. Vannak (és valószínűleg továbbra is) egy olyan típusú szerződés irányába történő elmozdulás, amely rontja a hagyományosabbakat.

Ez a földterület azonban minden fronton bővül, annyira, hogy a közgazdászok szerint ez a fázis egyszerűen csak az ázsiai ingatlanpiacra belépő befektetők történelmi - társadalmi változásainak szinonimája.

És Ön, bérleti vagy értékesítési szerződést választ?

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB