Görög ingatlanpiac: hogyan és miért áll helyre

Görögország mindig is kedvelt célpont volt mind a fiatalok, mind a felnőttek körében, és világszerte híres a természeti szépségeiről és egyedülálló és utánozhatatlan kultúrájáról.
Minden évben sok látogató döntött úgy, hogy az egyik görög szigeten marad, hogy élvezze a kristálytiszta tengert, a hosszú strandokat és a gyönyörű naplementeket.
Görögország azonban olyan föld is, amely bizonyítani tudja, hogy képes megváltani magát, hogy győzedelmeskedjen még a kritikus csapás után is, amely a gazdaság minden ágazatát sújtotta, nem pedig a nemzetet.
Annak ellenére, hogy ezt az államot szó szerint vállalták, mind gazdasági szempontból, mind politikai és társadalmi szempontból, 2019 úgy tűnik, hogy Görögország fordulópontja.
Tény, hogy már január első napjaiban kiváló eredményeket kaptunk a nemzet mélypontján fekvő nemzet helyreállítási orientált politikájával kapcsolatban.
A különböző ágazatokban számos előnnyel járó oka kétségtelenül a turizmus hajtóereje.
Nézzük részletesen, hogyan.
Az „Arany Visa” -nak nevezett fő program nagy befektetőket vonzott az országba, lehetővé téve, hogy Görögország aktívan részt vegyen a „Selyemút” kezdeményezésben, hogy belépjen a kínai piacra és természetesen vonzza a lehető legtöbbet a görög félszigetre külföldi tőke.
 A görög gazdaság miniszterhelyettese hangsúlyozta, hogy ez a projekt rövid idő alatt rendkívül versenyképesvé tette Görögországot, lehetővé téve az ország számára, hogy kiterjessze a potenciális befektetők csoportját, és lehetővé tegye számukra, hogy 250 000 eurótól kezdve vásároljanak ingatlant. .
Az aktív befektetőket Törökország, Oroszország, Kína, Egyiptom és más észak-afrikai országok képviselik, köszönhetően a vízum megszerzésének a korábban említett programba.
Az „arany” vízum valóban kiváló eredményeket hozott a tranzakciós forgalom sebessége és ugyanezen szaporodás tekintetében. Több tucat befektető, aki ingatlanokat vásárol, automatikusan megszerzi a tartózkodási engedélyt. A tavalyi év első három negyedévében az ingatlanárak éves szinten 3% -kal nőttek.
 Thesszalonikiben az ingatlanok ára 0,8% -kal emelkedett.
De a döntő szerepet ebben a földterületben a bérleti ingatlanok iránti igen nagy kereslet okozza, különösen a turisták és a munkavállalók nevében.
 A bérleti szerződéseken alapuló lakossági befektetések 12% -kal nőttek, lehetővé téve a görög gazdaságnak és különösen az ingatlanpiacnak, hogy egy egész nemzetet, amely csak néhány évvel ezelőtt kockáztatott, teljesen térdre látta magát.

Mit mondhatnánk, reméljük, hogy Görögország továbbra is dominálhatja a jelenet teljes potenciálját!

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB