5 ok, amiért otthonát nem adták el

Vajon vajon miért adták el a házat? Lehet, hogy a környéken még egy hasonló ház van, amelyet a közelmúltban értékesítettek, és csak néhány napig volt forgalomban. Számos tényező magyarázza, hogy miért nem lehet otthona eladni, ezért ezeket az okokat most meg kell oldanunk! Vessünk egy pillantást az öt okra, hogy miért nem adták el otthonát.

Nem veszi az időt arra, hogy elkészítse otthonát

Az árak nem egyeznek a házéval

Nincsenek minőségi fényképek az online megjelenítéshez

Az Ön ingatlanügynöke nem kompatibilis veled

Nem mutatta ki otthonát


Elengedhetetlen a ház felkészítése. Gondolj azokra, akik áthaladnak otthonodon és mit szeretnének látni és tapasztalni. Nem akarsz sétálni egy házon, ami egyáltalán nem tűnik felkészültnek. Szeretné, hogy tiszta és tiszta legyen és reprezentatív legyen. Szánjon időt arra, hogy megpróbálja megtisztítani otthonát, és kapcsolja be a tiszteletre méltó fényeket és gyertyákat.



Egy túlértékelt ház hosszú ideig lesz a piacon, és ha nem akarja eladni, akkor rendben van. Azonban, ha időben szeretné eladni otthonát, azt szeretné, hogy a házat értékelje, és az árat piaci értékként állítsa be, hogy azt el lehessen adni. Ön is jogosult arra, hogy megkérje a kívánt árat, de ez nem garantálja, hogy valaki megvásárolja.



A minőségi fényképek fontos szerepet játszanak az ingatlan online értékesítésében. Senki nem akar rossz minőségű képeket nézni, ahol nem tudja megmondani, hogy egy ágy vagy egy asztal a szobában. Győződjön meg róla, hogy felvesz egy fotót, vagy készítsen minőségi fényképeket a fényképezőgépen vagy a telefonon. Egy kicsit szerkeszthető egy kicsit túl messzire!



Olyan ingatlanügynököt szeretnél találni, aki lelkesedik otthonod értékesítéséről. Ha nem tűnnek túlságosan érdekeltnek, akkor az otthonod soha nem fog eladni. Keressen valakit, aki készen áll arra, hogy az időt és az energiát megkeresse, hogy megtalálja a tökéletes vásárlókat. Meg akarod győződni arról, hogy megkaptad a vágásodat. Szintén jó, ha megkülönböztetjük az ingatlantulajdonosodat, mert segít neked ebben a folyamatban.



Otthonának megtervezése egy másik nagyszerű módja annak, hogy a potenciális vásárlókat csábíthassa otthon és potenciálisan vásároljon. Legyen kedves és meghívó. Azt akarod, hogy nézzük meg, hogyan gondoskodtál a helyedről, és büszkeséged van arra, amit eladsz. A furcsa gyertya, a dekoratív párna és a házban szétszórt virágok nagyon sokat mutatnak. Minél többet fogsz ruházni (ragadós nélkül), annál több ember akar látni.



Ha időt és erőfeszítést tesz az öt okomra, akkor jobb eséllyel kell rendelkeznie az otthoni eladására - sok szerencsét!

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB