Lakberendezése teljes sziget stílusban: tippeink!

A nyár már majdnem véget ért, és magával hozza azt a frissességet és könnyedséget, amelyet az év legjobb három hónapjában sikerül megtapasztalnunk. Tenger vagy hegy, vidék vagy város, a pihenés a kulcsszó. Akár otthonról, akár a közelben töltötte nyaralását, az egy dolog biztos: soha nem izgalmas, ha újra kell folytatnunk a napi rutin ritmusát.

Természetesen nem tudjuk megmondani, hogyan kell "örök ünnepet élni", de biztosan van olyan információnk, amely lehetővé teszi, hogy még mindig élvezze a nyári éghajlatot otthonában? "

A nyarat par excellence testesíti meg a sziget stílusa: élénk színek, napos strandok és az éghez keverő tenger kék. Egyedül az ötlet vonzza magát? Nos, fogja össze magát, mert adunk neked az öt tippet, amelyek szükségesek egy teljes szigeti stílusú házhoz. Kezdjük!

1.A szerkezet

Az ebbe a kategóriába tartozó összes házat gyakran szél, a tenger és a nap robbantja fel. Ennek oka, hogy a falak vastagsága mellett fehérre festenek és (részben) kőből épülnek, hogy mind a szerkezetet megóvják. télen a hidegtől és a nyáron perzselő hőtől. Tehát a jobb láb elindításához ne felejtsük el, hogy a helyiségeket világossá tegyük, mind színben, mind pedig olyan nagy ablakok létrehozásával, amelyek nagy fényhatást tesznek lehetővé a belsejében. Annak érdekében, hogy a karakter megóvja az otthont és ne tegye monotonussá, javasolunk egy gyönyörű mélykéköt a tetőn vagy a redőnyökön, feltéve, hogy ez jól illeszkedik a környező környezethez.

2.Zöld terek

A második pont, amelyet elemezni fogunk, a zöldvel kapcsolatos. A sziget házak külső tereit általában zöld területek jellemzik, a virágos növényeknek és a növényzetben gazdag teraszoknak köszönhetően. De a zöld nem csak ez! A levelezés kiegyensúlyozottan is, kifinomult anyagok és technológiák felhasználásával, de a környezet védelme érdekében is, nulla kibocsátással.

3. A vonalak

A par excellence sziget otthona nem tartalmaz merev formákat. A görbék a sziget összes lakóépületének alapjául szolgáló filozófia. Gondolj a Mykonos vagy Santorini tipikus házaira. Magas falak tökéletlen boltívekkel. Szimmetriát keresnek, de nem kötelező!

4. Fa elemek

A fa kétségkívül az egyik leggyakrabban használt anyag a szigetek otthonában (vagy kívül) terek vagy sarkok létrehozásához. Ennek az anyagnak a felhasználását gyakran a növények használatához is társítják, olyan struktúrákat hozva létre, amelyeket például hegymászó növények borítanak. Ezenkívül a fa jól keveredik a fehér és a kék színhez, így a szerkezet további identitást kölcsönöz.

5. Üreges terek

Mivel a régi házak gyakran ősi szerkezetek, a szigeteknek magának a sziklanak a helyei vannak. Különösen kreatív "modellezése" a széles körű napi használatú területeken, például a konyhában vagy a fürdőszobában, a már létező falakból és nyersanyagokkal díszítve.

Ez az 5 alapvető lépés, hogy otthonát hasonlóvá tegye az „álomszigethez”, hogy évente 365 nap alatt mentálisan ellazuljon!

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB