Ingatlanok globális szinten: a döntő változók 2030-ig!

Minden társadalomban vannak olyan erők és gyengeségek, amelyek hajlamosak egymásra kompenzálni. Néhány időszakban a legvirágosabbak az előbbi, míg másokban szinte lehetetlennek tűnik, hogy képes legyen leválogatni az utóbbi által generált bukási helyzetekből.
Ha megpróbáljuk ezt a körülményt globális szinten megtervezni, megérthetjük, hogy ezeknek a változóknak az azonosítása nem mindig olyan közvetlen, ahogy a nemzetek sokaságából származnak, saját kultúrájukkal és lehetőségeikkel.
Azonban úgynevezett „megatrendet” azonosítottunk, amely 2030-ig érinti az ingatlanpiacot.
Kíváncsi vagy arra, hogy megtudja? Így kényelmessé teheti magát, és gondosan olvassa el a következő sorokat!

Megatrend # 1: Urbanizáció

Az ingatlanpiacon figyelembe veendő első elem a városok demográfiai rátája. A statisztikai adatok szerint mindenekelőtt az ázsiai térségekben 2019 és 2030 között a népesség 800 millió fokkal növekszik. Ez a nullapont nemcsak lenyűgöző, hanem nagy jelentőségű is, tekintve, hogy helyénvaló megérteni, hogy a világ mely területein előfordulhat. nagyobb az ingatlan iránti kereslet. Afrikában 100% -os növekedés lesz mindig ugyanabban az időkeretben, de ne feledje, hogy az amerikai kontinens még mindig a városi területeken a leginkább népes. A vállalatok főként a nagyvárosokba fognak koncentrálni, és a lakossági szektor a kisebb lakóegységeket drágábbá teszi (mivel kevésbé kérik), mint a nagyobbak.

Megatrend # 2: gazdasági hatalom Keleten

A nyugati városok mindig is egy erős és szilárd gazdaság hajtóereje. Ezek közül említjük meg Londonot, New Yorkot, Los Angeleset és Párizsot, amely a világ fő gazdasági tevékenységének legfőbb pontja. De az utóbbi években megszilárduló jelenséget a nyugatról keletre történő gazdasági hatalom eltolódása adja, különösen Ázsiában, ahol a termelési költségek alacsonyabbak és az innovatív ötletek nem hiányoznak.

Megatrend # 3: technológia

Ismételten foglalkozunk a „technológiai” szempont korlátozott kérdésével. A zöld látás és az intelligens házak az ingatlanpiac új ötletének pillérei. Indoklása, hogy a technológia és az ingatlanok kombinációja még erőteljesebbé válik a csővezetékben lévő projektek jelenlétéből, amelyek 2030-ig 7 milliárd árat érnek el. Ennek következtében az értékesítési szerződések száma jelentősen megnőhet, figyelembe véve mind a progresszív a kereslet bővülése a zöld és intelligens szegmens felé, mind az új befektetők, mind a Millennials számára, akik a globális ingatlanpiacon lépnek be, és jelenleg uralják a globális ingatlanpiacot.

Amit mondhatnánk: a technológia, a kelet-hatalom és a szinte ellenőrizetlen urbanizáció a jövőbeni globális ingatlanpiac sarokkövei lesznek. És készen áll arra, hogy kipróbálhassa a kezét a jövőbeni ingatlanpiacon?

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB