Bútorozza otthonát: modern vagy kortárs design?

Többször foglalkozunk a trendek témájával, és talán éppen az egyik olyan elem, amely megkülönbözteti az egyik otthont a másiktól. Gyakran van homályos elképzelésünk arról, hogyan kell lakást nyújtani, de nem tehetjük őket konkrétnak. De biztosak vagyunk benne, hogy pontosan tudjuk, hogy milyen a stílus a házunk számára?

A mai téma pontosan ez: a modern stílus elfogadása vagy a kortárs stílus előnyben részesítése?
Együtt felfedezzük, melyek a fő különbségek, és meg fogjuk érteni, hogy milyen óvintézkedéseket kell követni ahhoz, hogy a stilisztikai szinten is koherenciát tudjunk elérni, hogy azok a terek, ahol jobban ragaszkodunk az igényeinkhez. Szakaszunk végén megérthetjük, hogy melyik design a legjobban megfelel az otthoni szerkezetnek és mindenekelőtt a leggyakoribb hibák elkerülésére.
És akkor, ha kész vagyunk, elkezdhetjük!

Kezdjük a „modern” stílussal. Amint kitalálhatod, ezt a terminológiát a 20. század közepétől kezdődő időszakra használjuk. Ez a stílus az őse, így nevezhetjük a kortárs designnak. A Bauhaus által megnyitott design az egyszerű formákra, vonalakra és funkcionalitásra összpontosít. Ha az egyszerűség szerelmesei és a természetet felidéző színek, földes árnyalatokkal, ez a stílus az Ön számára! A modern stílus egy másik pillére az ökológiai anyagok újbóli felfedezése.

A fa, a bőr és a kő gyakran használják beltéri szerkezetekként és valódi lakberendezési kiegészítőkként. A lényeg és az íves és aerodinamikus figurák azok, akiknek szükségük van egy "modern" házra. " Ezt a stílust azoknak ajánljuk, akik, bár nem rendelkeznek rendkívül nagy terekkel, saját otthonukban „zen” és fényes környezetben szeretnének újjáépíteni.

Most, hogy széles körben ismertettük a modern stílus jellemzőit, részletesen elemezhetjük a kortársat.
A lényeges különbség az előzőhez képest először is a „jelenlegi” kezdetét jelző idő-referencia hiányában rejlik. Valójában a modern design mindent jelent, ami a legnépszerűbb bútorok szempontjából divatos.

És éppen ez a kétértelműség teszi a kortárs designot érdekesnek. Néhány tulajdonságot azonban ki kell emelni, annak érdekében, hogy elkerüljük az elszíneződéssel és kontrasztos stílusokkal rendelkező környezetet. Az árnyalatok nem a természetes környezeté, hanem a hideg, semleges hangok előnyösek. A kulcsszó a minimalizmus. A kortárs stílusnak megfelelő terek készítésére használt anyagok nikkel, króm, acél, rendkívül természetes textúrák, például juta.

Ez a stílus nem alkalmas minden beállításra. Előnyösebb az alapszerkezettel rendelkező lakások berendezése, hogy gazdagítsák a leginkább művészi dizájn tipikus elemeivel!

Ezek azok az iránymutatások, amelyek segítenek otthonának erős és jól meghatározott identitást adni. De ne feledje, hogy az „otthon” érzés azt jelenti, hogy olyan helyen vagyunk, amely képes átadni egy részét. Szóval, szabadon megtörheti ezeket a szabályokat, hogy egyedülállóvá tegye otthonát!

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB