Honosítás? A hongkongi vásárlók számára ez egyre kevésbé releváns!

Hányan közületek, amikor vásárolni kívánt ingatlant kell választania, nem engedi, hogy a szálláshely befolyásolja magát. Elmondhatjuk, hogy ez a fő és rendkívül megkülönböztető ok, amely befolyásolja a jövőbeli befektetőt és általában az ingatlant.

A jelenség, amely felhívta a figyelmünket, elsősorban a hongkongi ingatlanpiacra vonatkozik, amely az elmúlt néhány évben a befektetők által elismert érték szempontjából veszteséget szenvedett az ingatlanok elhelyezkedése szempontjából.
Részletesebben, a rendkívül fejlett látnivalókhoz való közelség már nem olyan fontos. Az ingatlanokat újdonság uralja, az új építésű ingatlanok közül. Ennek oka az, hogy a házárak az egész országban egységesek, ezért orientálunk a kényelmet és az innovációt.

De menjünk az elemzés középpontjába, amit Denis Ma, a kutatás vezetője kiadott.
A szakértő szerint a házárak konvergenciáját az új ingatlanszerkezetek koncentrációjának magyarázata magyarázza a nemzet bizonyos területein.
A kereslet csökkentésének a korábban a kormány által elfogadott intézkedései után a vevők egy határozottan kényelmesebb piacra irányultak, gyümölcsözőbb lakóövezetekbe irányítva őket, amelyeknek gazdasági erejüknek örülniük kellett az idő múlásával.

Ez a hangulat azonban minden bizonnyal nem akadályozta meg a kevésbé fejlett valóságot. Valóban. Pontosan a vidéki területeken valódi verseny zajlott az infrastruktúra kiépítése érdekében, hogy gyors kapcsolatot lehessen létesíteni a nagyvárosokkal.
A vevő figyelme, tehát az árra és nem a helyre esik, ugyanakkor lehetővé teszi a szomszédos területek számára, hogy aktívan visszatérjenek az ingatlanhoz anélkül, hogy fennállna az elfelejtés veszélye.

Henry Mok, a JLL vezető tőkepiaci menedzsere elmondta, hogy ennek a megújulási hullámnak köszönhetően a kereslet stabil marad és arányos az egyre növekvő szándékkal.

A kiemelkedő elemek között emlékeztetünk arra is, hogy létre kell hozni az úgynevezett „intelligens városokat”, az intelligens városokat, amelyek mindig lépéssel lehetnek összhangban az időkkel, és nem utolsósorban a zöld technológiák irányába mutatnak.

Egy olyan országban, ahol a levegőszennyezés szintje sajnos továbbra is aggodalomra ad okot, egy ilyen típusú kezdeményezés semmit sem tehet, csak javíthatja a fejlődő helyzetet.

Az újdonság tehát csatlakozik a környezetvédelemhez, anélkül, hogy elfelejtené az egyre inkább következetes, de mindenekelőtt a változó igények által képviselt alapvető igényeket.
Ennek a körülménynek köszönhetően a befektetők köre valóban határozottan kibővült, garantálva, hogy bárki minden piaci célt elérve kényelmes ingatlanra vágyhat.
A fiatal Erasmus hallgatók, a nyugdíjasok és a családok jelenleg sok probléma nélkül megtalálják méretüket ebben az országban.

Mit kell mondanom, jó idő Hong Kong számára!

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB