2019 az ingatlanpiac döntő éve: ezért

Az új hónap éppen most kezdődött, és az ingatlanpiacra vonatkozó fontos előrejelzések is megerősítést nyertek. Különösen olyan sokéves politikai, társadalmi és mindenekelőtt a gazdasági bizonytalanság után végül elmondhatjuk, hogy fordulópontot értünk el.
A fő statisztikák szerint valójában 2019-ben lesz és lesz az az év, ahol fontosabb lesz a globális ingatlanpiacra történő befektetés. Pozitív hullám, amely csak arra vár, hogy a jövőbeni befektetők legyenek.
Nézzük meg részletesen, hogy melyek az ingatlanpiac fontos hírei.
Mindent ebben az optimista pillanatban összefoglaltunk annak érdekében, hogy jobban megértsük, miért olyan kényelmes és alapvető, hogy most a világ ingatlanpiacán ugorjunk!
 Sok más szektortól eltérően az ingatlanszektor nem érezte magát ilyen erőszakos ütközésnek a globális válság idején. Számos országban valójában a téglagyár a nemzeti gazdaságot kivette a válságból.
 Lássuk, hogyan:

Lehetőség zónák: ez a név a foglalkoztatással kapcsolatos adóreformok meghatározására szolgál 2017-ben, ami lehetővé teszi az alacsony jövedelmű térségekbe történő beruházásokra vonatkozó adókedvezmények megszerzését. A program célja, hogy a tőkét gyorsabban terjessze, biztosítva a kényelmet, a szakértők szerint ez a legjobb cselekvési terv a nemzetek számára a jövedelmezőbb gazdasági fejlődés érdekében.

Millennials: többször találtuk meg, még az ingatlanpiacon is, a befektetők átlagos életkora hirtelen csökkent. Valójában egy ingatlan vásárlóerejének tulajdonosa már nem a család atyja, hanem a fiatal évezredek. Az ingatlanpiacon való hozzájárulásuk a befektetett tőke szempontjából alapvető volt. Az évezredek tovább módosították a régi '' egyéni '' -et. Vagyis inkább a bérleti szerződés aláírása, hanem a vásárlás és eladás. Ennek a tendenciának az inverziója nagyon nyilvánvaló volt már 2018 végén.
Indokolja, hogy az ingatlanárak csökkenése, a kínálat és a kereslet közötti találkozás lehetővé tétele rövidebb időt biztosít az ingatlanpiacon az ingatlanpiacon.

Az okos és zöld otthon kialakításának ösztönzése: a divat valami ideiglenes lehet, de nem az ingatlanpiacon! Az új trend, amely a fenntarthatóságra összpontosított, most minden befektető számára szükségessé vált. Valójában az intelligens és zöld otthon vásárlása nem a potenciális vásárlók kis százalékának, hanem a legtöbbjüknek a kérése.
És jelenleg, tekintve, hogy már 2019 első hónapjaiban a kérelmek nagyon magasak voltak, az intelligens otthon létrehozásával vagy korszerűsítésével kapcsolatos árak még mindig olcsóbbak, mint a standard lakásoké. És ez még nem minden. A fenntartható anyagok használata lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig fenntartsák az otthon vásárlási értékét, és versenyképesek az új piaci igényekkel.

Amit mondhatnánk, úgy tűnik, hogy 2019 az '' Tégla '' éve!

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB