Az átlagár nem érhető el. Az ingatlanokat blokkoló problémák

Az ATTOM által végzett felmérések szerint a legtöbb vásárlónak jelentős nehézségei vannak az ingatlanpiacra való belépéskor. De melyek a fő akadályok, amikor az ingatlan kezdete? És mindenekelőtt, hogy ez a probléma hogyan érezte magát leginkább?

Elkezdjük válaszolni a második kérdésre, és tudjuk, hogy szó nélkül fog hagyni. Amerika a kontinens, ahol sajnos ez a csapás sok potenciális befektetőt sújt.
Az Egyesült Államokban az ingatlan átlagos ára meghaladja a több mint 480 353 megyei átlagkeresetet (százalékban kifejezve).

A legnagyobb és legnépesebbek között emlékezünk Los Angeles megyére, Kaliforniára; Cook County (Chicago), Illinois; Maricopa megye (Phoenix), Arizona; San Diego megye, Kalifornia; és Orange County, Kalifornia. Miközben a 2019 elején még számos jövőbeni tulajdonos számára még elérhető területeken van, nem tudjuk elfelejteni Harris megyét (Houston), Texas; Wayne megye (Detroit), Michigan; Philadelphia megye, Pennsylvania; Cuyahoga megye (Cleveland), Ohio; és Franklin megye (Columbus), Ohio.

Azt mondjuk, hogy a piac nem túl telített, de könnyű megérteni, hogy kétségtelenül nehéz azoknak, akik belépniük az ingatlankezelésbe, találni a megfelelő lehetőségeket, és összehasonlítani őket olyan sokval, akár távoli területekhez is.

A statisztikai felmérés főként a vagyonkezelésből származó havi kifizetésekből eredő jövedelem összegén alapult (anélkül, hogy elfelejtették a "bérleti díj" kérdését). a legmagasabb százalékos 28% -os arány, és a legtöbb legnépszerűbb terület árcsökkenése ellenére több, mint nyilvánvaló, a helyzet valóban kritikusnak tűnik, különösen a fiatalabbak számára, akik a piacon következetesebben befektetni akarnak megfelelő pénzügyi források nélkül.

A piacok mintegy 68% -át a fizetés 30% -át követeli meg, hogy az egyes vásárlók megszerhessék az ingatlant. A vizsgált 480 megyéből 323-an van ilyen nagy tőke. Részletesen jelentjük a legfontosabb százalékokat:

Kalifornia (116,8%);
 Kings County, New York (113,4%);
Santa Cruz megye, Kalifornia (112,3%);
San Luis Obispo megye, Kalifornia (91,4%);
 Maui megye, Hawaii (88,2%)

Mindazonáltal a piacok 39% -a még mindig olcsóbb, mint az ugyanazon történelmi átlagok, így a Cook County (Chicago), Illinois megyében; New York megyében, Suffolk megyében, Bronxban és Nassau megyében - mind a New York-i nagyvárosi területen.

De a helyzet nem minden tagállamban homogén. A beszámolóban elemzett 480 megyéből összesen 393 (82% -ról beszélünk) a hozzáférhetőségi index éves növekedése, ami azt jelenti, hogy a lakásárak olcsóbbak voltak, mint egy évvel ezelőtt! Egy kis fehér légy, amely jól hangzik. Ezért a befektetők a világ minden tájáról, nem kétségbeesés! A megoldás csak a sarkon lehet!

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB