Az európai ingatlanbajnokok 2019-ben

A Brexit kérdésével, amely továbbra is fennáll, és sok európai zavart okoz, az egész nemzetközi gazdaság az európai nagyvárosok ingatlanpiacaira összpontosít, egy kicsit azonnali összehasonlításra Londonban, hanem annak elemzésére is. legjobb külföldi helyzetekben.
Valójában sok vállalat úgy döntött, hogy elhagyja az Egyesült Királyságot, és választja a különböző nemzeteket, gyakran gyakran egymással szemben.

De mi a tulajdonosa a maximális ingatlanerőnek?
Európában a legmagasabb árak Párizsban, Genfben és Monacóban fennmaradnak, míg a többi nagyvárosi terület közepesen alacsony szintű turistákat fogad.

A különböző nemzetek között természetesen nem tudtuk elfelejteni Zágrábot, a csodálatos Horvátország fővárosát. Idén minden szempontból növeli potenciálját, az első digitális ingatlan-társaságának köszönhetően, amely a piac erős bővülésének tünete.
Az ingatlanárak 20% -kal nőttek a tavalyi évhez képest, és csak az az idő, amikor egy ingatlan a piacon maradt, csökkent.
Az európai óriások közül biztosan nem felejtettük el Portugáliát, ami nagyon kívánatos célpont, különösen a nyári időszakban. A lisszaboni fővárosával Portugáliának sikerült 30% -kal többet fektetnie, mint az elmúlt hónapban. A célközönség a luxuspiac és a főbb vásárlók a kanadai, olasz, brazil és amerikaiak.
Most itt az ideje az egyik leginnovatívabb és kreatívabb földnek Európában: Hollandiában.
A holland ingatlanpiac 70% -a bérleti szerződéseken alapul.

De Amszterdam nem a téglagyár alapja. A Rotterdam a külföldi befektetők, de a helyi befektetők legjelentősebb városa. Bár az árak az elmúlt hónapokban meredeken emelkedtek, átlagosan mintegy 300 000 euróval, Rotterdam továbbra is a holland ingatlanpiac bajnoka.

Keleti irányba haladva Plovdiv, Bulgária második legfontosabb városa. Az európai kultúra fővárosa, 2019-ben lesz a középpont. Szófia fővárosa napról napra javul, köszönhetően a város déli részén található új metróvonalnak. Az ár trendje azonban összhangban van az európai átlaggal, a luxus szegmens 6% -kal nőtt, mint tavaly.

Végül, de nem utolsósorban egy kis, de nagyon gazdag állam minden ágazatban: Ausztria.
2019-ben Ausztria belépett az ingatlanpiaci fázisba, és a befektetők a weben a legkeresettebb célpontok közé tartozott.
A legdrágább város Kitzbühel, amely 40% -os áremelkedést regisztrált januárhoz képest.
Mit mondhatnánk, általában úgy tűnik, hogy Európa jól védi magát a Brexit ellenére!

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB