Milyen kérdéseket érdemes felkeresni egy nyitott ház látogatásakor?

A különböző városrészek körüli kirándulások és nyílt házak mentén engedje meg, hogy a vevő megértse a helyet és a házat, mielőtt potenciálisan megvásárolná. Nem csak tájékoztató jellegű, hogy a különböző területeken különböző ingatlanokat láthasson, hanem az időt is produktívan használja. Természetesen lehet, hogy zajos szomszédok vannak, akik évek óta próbáltak a házban csúcsolni - sajnos, nyílt házzal, valóban nincs mód annak megakadályozására.

Nyitott házak körutazásakor a piacon lévő termékként több helyet keres. Nincs nyomás, amikor egy nyílt házon megy keresztül, ahogy körbejárhat, és ameddig csak akar. Ez azt is lehetővé teszi az emberek számára, hogy lássák, hogyan mások díszítik otthonukat és kihasználják a helyüket. Nem azt mondom, hogy nyitott házakba kellene menni, hogy új belsőépítészeti ötleteket találjanak, de sokan ilyen módon inspirálódnak, és természetesen érdekesek a potenciálisan megvásárolni az ingatlant.

Az idő pénz és a pénz az idő, ezért ne pazarolja az idejét, ha nem érdekli azokat a tulajdonságokat, amiket nem érdekel. A túl sok helyen való túlterhelés csak a zavarok és az információk megterheléséhez vezet. Tervezze meg látogatásait és hozzon létre egy tervet. Győződjön meg róla, hogy van egy listája minden otthonról. Hozd magaddal ezt a listát, hogy mindent ki lehessen nézni, és a későbbiekben átmegy a részletekre. Ez jobb ötletet fog adni azokról a helyekről, amelyeken átment, és melyik helyen volt. Az is fontos, hogy néhány kérdésre kérdezzenek az ügynökötől. Ezeknek a kérdéseknek azokra a kérdésekre kell vonatkozniuk, amelyekkel kapcsolatban az ingatlanról van szó, és minden hasznos információt, amely segíthet Önnek tájékoztató döntés meghozatalában.



Amikor először sétál át az ajtókon egy nyitott házban, tegyen 360 áttekintést a területről, és hozza létre az első első benyomásait. Hogy érzed magad, amikor az ajtón jársz? Láthatnád magadat és családodat (ha van ilyen) ebben a térben? Ha a házon keresztüli áthaladás másodszor is előnyös lenne, bármikor beállíthat egy másik nézetet. Néha nem gondolja, hogy mit kell kérdezni vagy látni, mert a pillanatban van, így általában egy második járás is előnyös.



Miután rájött, hogy megtalálta az álmaid helyét, kérdezd meg néhány kérdést, hogy megbizonyosodj. Kérdezd meg a segédprogramokat, az adókat, a lakáshoz kapcsolódó díjakat és a fizetés módját. Függetlenül attól, hogy havonta, kéthavonta, negyedévente fizeti meg, minden lényeges információ, amely segít az utakon. Ábrázolja, hogy az ingatlannak javításra van szüksége, vagy ha az otthont utoljára ellenőrzik. Továbbá, ha ezt a tulajdonságot bérleti ingatlanként használják, akkor egy kicsit megtudjuk a jövedelempotenciálról és a költségeiről. Az információ kulcsfontosságú az élethosszig tartó döntés meghozatalakor.

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB