5 Okos módok a saját tőke építésére

A Home Equity az otthoni értékének aránya, melyet megtart, és elengedhetetlen a vagyon megteremtéséhez és a lakástulajdonosok megtartásához. A tőke megteremtése néhány különböző lépést és egy jó költségvetési stratégiát vesz igénybe, hogy nyereséges legyen.
Ez a cikk öt okos módot fog mutatni arra, hogy az otthoni méltányosságot okos és hatékony módon építhesse.

Vessünk egy pillantást arra, hogy meghatározzuk, mennyi tőke van jelenleg. Nem nehéz kiszámítani a tőkét; mindössze annyit kell tennie, hogy meghatározza, hogy mennyi befizetést fog lefoglalni és az ingatlan teljes értékét. Ha 5% -ot fizet le a befizetésért, akkor az ingatlantulajdon jelenlegi részesedése 5%. Minél többet fizetsz az ingatlanná, annál nagyobb a saját tőke.






Nincs jobb módja a tőke növekedésének, majd hagyja, hogy az ingatlan értékelje. A piactól függően az ingatlan területe, és sok más tényező - a vagyon elismerése - eltarthat egy kicsit vagy hosszú ideig. Mivel a piacok állandóak, sok lakástulajdonos számára meglehetősen virágzó az elmúlt években. Az ingatlanbecslés hatása nagyban hasonlít a készletekbe való befektetésre. Amint az érték felemelkedik, előnyös - ugyanez vonatkozik a vagyon felértékelésére, és sokan úgy vélik, hogy biztonságosabb befektetés. Csak annyi föld van a világon, és amint eltűnt, nagyon drága lesz vásárolni.
Ha megengedheti magának, tegyen egy nagy fizetést! Amikor valaki nagy összegű befizetést végez egy ingatlanra, a kezdeti hitel egyenlege kisebb lesz, ami azt jelenti, hogy minimálisra csökkenti a kölcsönvételi összeget. Ez kevesebb kamatköltséget, szabályozható havi kifizetéseket, alacsonyabb jelzáloghitel-kamatokat és csökkentett biztosítási díjakat foglal magában. Számos előnye van, hogy figyelembe vegyék, valamint a progresszív költségvetés előfordulását. Minél többet teszel le, annál több tőkét kell elkezdeni a saját tulajdonában. Ha szükség van a jövőben, akkor a saját tőkét saját lakáshitelen keresztül húzhatja meg, amennyiben 20% -át vagy annál többet fizet az előlegére.
Használja ki a pénzügyi bónuszokat. Ha bármilyen munkabónusz vagy örökség van, hogy segítsen fizetni a jelzálogot, hosszú távon pénzt takarít meg. Minél hamarabb fizeti ki a jelzálogát, annál kevesebb pénzt kell fizetnie a kölcsönköltségekért. Attól függően, hogy mennyi ideig letette a jelzálogot minden alkalommal, kérheti a hitelezőjét, hogy újra kifizesse a kifizetéseit az átutalt összegek alapján. Ez lényegesen csökkenti a hitelkifizetéseit, mert gyorsabban fizeti ki az ingatlant.
Javítson az otthonodban, ami hasznos lesz a jövőben. Mindig gondolkodjon előre, és határozza meg, hogy a konyha elrendezésének megváltoztatása vagy egy másik hálószoba hozzáadása növeli az otthon értékét. A kozmetikai funkciók, mint például egy új mosogató vagy mosogatógép, nem adnak túl sok értéket, de az extra hálószobák és a fürdőszobák, valamint a nyitott lakóterület az otthoni értéket adja. Mindig győződjön meg róla, hogy megfizethető, mielőtt bármilyen javítást végezne. Biztosítani kell, hogy eladja az értéket a javításokból.
Ha igazán gyorsan szeretné építeni a tőkét, válasszon alacsonyabb jelzáloghitel-határidőt. A 30 éves jelzálog helyett próbálkozzon 15 éves jelzáloggal, ami a tulajdonjogát kétszer gyorsabban fogja felépíteni. Mindez függ a pénzügyi helyzetétől és ha ez megvalósítható. Ne feledje, hogy a havi fizetésed kétszer akkora lesz, mert a kifejezésed kevesebb, de elkerülheted az összes felesleges költséget, ha megengedheted magadnak is. A legjobb módja annak, hogy meg tudja-e engedni egy alacsonyabb jelzáloghitel-határidőt, hogy hozzon létre egy költségvetési tervet, és foglalja bele az összes költségét és tőkéjét. Győződjön meg róla, hogy kényelmesen élhet, és még mindig havi kifizetéseit teljesítheti. A dolgok időnként váratlanok lehetnek, ezért győződjön meg róla, hogy van egy alapja ehhez elegendő megtakarítással - vészhelyzetek esetén.


Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB