Horvátország: vissza a pályára

Horvátország: vissza a pályára.

Horvátország az 5600 km² kiterjedésű, Adriai-tengerre néző kilátással rendelkezik az egyik leginkább exkluzív célállomás 2018-ban. Nem csak az idegenforgalom szempontjából: sok külföldi úgy döntött, hogy költözik vagy vásárol egy második otthont a fővárosban élő nemzet számára. Zágrábban. A Balkánon az első, az EU-ba belépő ország (2013-ban) nem egyszerű történelemmel jár, és a nyomát hagyó népek folyamatos uralom alatt állnak. 1991 óta független nemzet, több mint 70 éve a volt Jugoszlávia része. Ma félig elnöki parlamenti köztársaság.

Ha nem vesszük figyelembe a történelmi részt, akkor odafigyelnünk kell arra, hogy manapság miért jelent meg újra minden fronton, arra a pontra, hogy a befektetők második házat találhatnak és vásárolhatnak Horvátországban. A jelenlegi jogszabály adókedvezményeket és más típusú ösztönzőket ír elő a befektetők számára a befektetési ösztönzőkről szóló törvény (102/2015. Sz. N.), A befektetési ösztönzőket módosító törvény (HL n. 25/2018) alapján. ) és a stratégiai beruházási projektekről szóló törvény (GU n. 29/2018).

A befektetői támogatást a „HAMAG BICRO” ügynökség nyújtja a kis- és középvállalkozások számára, valamint az AIK - Befektetési és Versenyképességi Ügynökség. A közvetlen külföldi befektetések 7,5% -kal növekedtek 2017-hez képest, összesen 1,8 milliárd euróra. 1993 és tavaly között a közvetlen külföldi befektetések összege 32,6 milliárd euró volt, ebből 2,4 milliárd euró oda-vissza befektetésekre vonatkozik.

A fő befektető Hollandia, összesen 6,7 milliárd euróval befektetve 1993 óta; a második helyen Ausztria (4 milliárd), majd Olaszország (3,4 milliárd), Németország (3 milliárd), Luxemburg és végül Magyarország körülbelül 2,8 milliárd.



A jelenlegi, 2017. június óta hivatalban lévő kormány prioritásai között szerepel a gazdasági fellendülés, a költségvetési konszolidáció, a privatizáció, valamint a nagyszámú és számos energiaügyi, környezetbarát és infrastrukturális projekt indítása. Ez a két legfontosabb hely ( és szépség) Horvátországban: Zágráb nem csak a főváros és a legnagyobb város Horvátországban, hanem üzleti, felsőoktatási, kulturális, művészeti és szabadidős központja is. A modern városi központ gazdag történelmi örökséggel évente számos kivándorló érdeklődését vonzza.

Az éghajlatnak és a kellemes életkörülménynek köszönhetően Zágráb ideális helyszín lehet külföldön tartózkodásához. A házárak 160 000 és 200 000 euró között ingadoznak egy házban a központban. Isztria és világítótornyai ideálisak azok számára, akik teljes mértékben belemerülnek a horvát tengerre néző kultúrába. A világítótoronyban tartózkodás árai 80 eurótól éjszakánként kezdődnek. Isztria környékén, a tengerparton található apartman helyett apartman vásárlása esetén meglátogathatja a webhelynek ezt a részét: Realigro Croatia.

A magas életszínvonal elérésének havi költsége Horvátországban 400–700 euró. Minden nyilvánvalóan a kedvelt szállás helyén és típusán alapul.

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB