Ha eladja otthonát vagy felújítását?

Megvásárolta otthonát azzal a gondolkodásmóddal, hogy nem fogod tartani hosszú ideig? Most csatlakozik otthonához, és úgy érzi, mintha felújítás lenne elég? Lehet, hogy úgy érzed magad, és az otthonod nem tökéletes illeszkedés, és ez rendben van. Van néhány lehetőséged, amiket meg kell fontolni. Eladja otthonát vagy felújítja?

Normális, ha otthon akarod változtatni a dolgokat, még akkor is, ha a semmiből építed. Megtanulod, hogy bizonyos dolgok jobban működnek bizonyos helyeken, és hogy egy hálószobát másképp kellett volna strukturálni. Például: „Szeretem a házomat, de a fürdőszoba nem elég nagy.” Kisebb változtatásokat lehet végezni a felújításokkal, de ha olyan helyen áll, ahol rengeteg változtatásra van szükség, akkor lehet, hogy több nyereséges egy új otthon eladása és vásárlása. A felújítások költségesek lehetnek, és a dolgok összeadódnak attól függően, hogy mit csinálsz. Ne feledje, hogy az összes változás költsége, és hogy új helyet talál-e a megfizethető áron.



Lehet, hogy a problémák nem az otthonban merülnek fel; lehet, hogy a házon kívül van a probléma. Talán a vízen vagy, és a házad folyamatosan elárad, vagy egy forgalmas úton van, ami hangos és elsöprő az Ön számára. Problémák vannak, amiket valószínűleg nem vettél észre, amíg be nem költöztek. Ez is ok, mert nem kell egy helyen maradnia, ha otthonod van. Számos különböző lehetősége van. Ez az egyik gyönyörű tényező, ami a saját helyed birtoklását és a döntéseid ellenőrzését jelenti.



Nagy döntési tényező jön le, hogy otthonod hol van a szíved. Van jó kapcsolat a szomszédaival? Hogyan érzi magát otthonának és a környező helyeknek a helyével kapcsolatban? Egy olyan területen van, amely növekszik? Ha szereted azt a területet, ahol vagy, és szoros kapcsolata van a szomszédaival, talán a felújítás a megfelelő választás az Ön számára. Ha nincs kapcsolata a szomszédaival, és nem élvezik különösen a helyét, ahol van, akkor az értékesítés lehet a megfelelő döntés az Ön számára.



Lehet, hogy abban a szakaszban van, ahol a családod egyre növekszik, és nincs mód arra, hogy varázslatosan hozzon létre egy hálószobát a már meglévő térben. Meg kell felújítania és építeni egy másik szobára, vagy olyan helyet kell találnia, amely elegendő hálószobával rendelkezik családjának. Ezek olyan kérdések, amiket meg kell kérdezned magadnak, és meg kell vizsgálnod annak érdekében, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a költségvetésben vannak. Azt is szeretné biztosítani, hogy előzetes költségei megtérüljenek a befektetésedre. Egyes otthoni frissítések nem fedezik a költségek felét, míg mások 80-90% -ot tudnak visszafizetni. Ismét ez attól függ, hogy mennyire nagy a felújítás.



A legjobb módja annak, hogy eldöntse, hogy el kell-e adnia vagy felújítania otthonát, annak meghatározása, hogy mit kell tenni otthonával. Ezután kezdje meg az árképzést, és hozzon létre egy költségvetést. Nézze meg más költségkeretbe tartozó házakat is, amelyek megfelelnek a keresett kritériumoknak. Nézd meg a negatívokat és a pozitívakat mindkettőnkkel, és próbáld meg a következtetést levonni arról, hogy mi teszi a leginkább értelme és mi lesz a legboldogabb. Ha egyáltalán nem volt elégedett otthonával, akkor a legjobb döntés lenne eladni.



A Realigro-nál segíthetünk abban, hogy olyan otthont találjunk, amely a legboldogabbá teszi, és megfelel minden igényének és igényének. Egy lépésnyire van az álom otthonától.

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB