Az olasz fővárosok a francia építészetbe fektettek be, ezért érdemes.

Az elmúlt években különböző igények mutatkoztak, amelyek az olasz vállalkozást külföldre költöztették, Olaszországban csak a különböző cégek székhelyét tartották. Az a helyzet, amely gazdasági szempontból változásokat hozott, de társadalmi következményekkel jár az ország gazdasági-pénzügyi elképzelésére.

Hasonlóképpen változások történtek az építőiparban is. Különösen 2017 óta az olasz vállalatok fokozták tevékenységüket az ingatlanszektorban, különösen Franciaországban. Valójában Lumi országa a Nizzai Kereskedelmi Kamarával együttműködve jóváhagyta a lehetőségeket, hogy a szakemberek az első ad hoc hajógyárak építésének köszönhetően lehetővé tegyék képességeik javítását a francia területen.

A fent említett dokumentáció elemzése előtt meg kell érteni, hogy a francia építőipar strukturált. Ellentétben az olaszokkal, sokkal összetettebb három csoportra osztani:

- nehéz munka- és ellátási szolgáltatások

-építés és promóció

- polgári építés és közmunkák

Ha Olaszországban az ágazat még mindig stabilizálódik, Franciaországban a lakosság mintegy 21% -át foglalkoztatja. Az egyetlen probléma az egyének gazdasági viselkedésével kapcsolatos, akik előre nem látható módon megváltoztathatják a rendszert és befolyásolhatják az építési, felújítási és karbantartási tevékenységeket.

Ahhoz, hogy megértsük a francia építés fontosságát, elegendő megítélni, hogy átlagosan mintegy 170 milliárd euró kerül elszámolásra, ami 1,4 millió alkalmazottat és 401 000 vállalkozást jelent. Az ágazat energiája különösen a francia kultúrában érezhető. A 2016-ban bevezetett pozitív trend továbbra is fennáll, munkahelyi lehetőségeket teremtve a társadalom minden szintjén. Az FFB becslése szerint a 2025-ös építési trendre vonatkozó nézetek a következők:

- a digitális adatgyűjtés a BIM (Building information Model) 5 és a lean management6 révén; - a tisztességtelen verseny növelése az elmúlt 2 évben meghozott intézkedések ellenére, ami 50 000 és 200 000 munkahely közötti nemzetközi megfosztást eredményez; - Az önfoglalkoztatás növekedése.

Ennek a fordulatnak a sarokköve a Côte d'Azur, amely 2016-ban 10,3 milliárd eurós forgalmat regisztrált, 63 681 vállalat és 103 341 alárendelt. A legmagasabb foglalkoztatási arányú választókerületek a Bouches du Rhône-i minisztérium, a tengeri Alpok és a Var.

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB