Mi az a vészhelyzeti ajánlat?

A készenléti ajánlat olyan ajánlat, amelyet a vevő tett, és amelyet az eladó fogad el, de felülvizsgálat alatt áll, vagy az értékesítés függ az elvek teljesülésétől. Akár korábban is vásárolt egy vagyontárgyat, vagy először otthoni vásárlót ajánlott fel egy bizonyos földterületen, bizonyos fokozatokkal és lefelé fordulhat. Ha nem ismeri a folyamatot, néhány számára bonyolult lehet. Számos fókuszban van egy új ingatlan megvásárlása, és a legnagyobb az Ön által kínált ár.

Néhány vásárló a hagyományos ajánlat alapján vásárolhat ingatlanokat, amely magában foglalja az ár véglegesítését, a záró dátumot és a birtoklási dátumot - a megállapodás egyéb feltételei között. Ahol a vészhelyzeti ajánlat jön létre, akkor az alábbi feltételek valamelyikének kell megfelelnie:




Ellenőrzési vészhelyzet
Értékelési kontingencia
Pénzügyi finanszírozás
Home Sale Contingency
Javítások Fenntartás




Az ellenőrzési vészhelyzet olyan általános feltétel, amely lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy visszavonuljanak az ajánlatból, ha az ellenőrzési folyamat során jelentős hátrány áll fenn. Az ellenőrzési folyamat során a vevő felkérheti az eladót, hogy javítsa ki a problémákat az ingatlannal, vagy vegye le az ingatlant, és javítsa ki azt.



Az értékelési függő helyzet az, amikor a hitelező harmadik személyt vesz fel az ingatlan értékelésére és értékelésére annak érdekében, hogy elérje az ingatlan valós piaci értékét. Például, ha a harmadik fél által értékelt érték kisebb, mint az eladási ár, akkor az értékelési feltétel lehetővé teszi, hogy visszalépjen a vásárlásból. Miért kellene valaki többet fizetnie az ingatlanért, mint amit érdemes? Csak tisztességes, ha képesek vagyunk túljutni egy túlértékelt ügyletből.



A finanszírozási kontingencia egy másik általános feltétel, ahol a vevő ajánlatot tesz az ingatlanon, és attól függ, hogy hogyan biztosítják a pénzügyeiket, és ha a választott időszakban teszik meg. Ezzel a vásárlónak időt kell biztosítani a jó kamatláb biztosítására, és meggyőződhet arról, hogy megengedheti magának, hogy megfizesse az ingatlant.



Az Otthoni eladási vészhelyzet vagy a lakásvásárlás lehetősége lehetővé teszi a vevő számára, hogy az ajánlatot a jelenlegi otthonukból függővé tegye, ha már rendelkezik saját tulajdonukkal. Ez általában akkor fordul elő, amikor a vevő nem engedheti meg magának a második tulajdonságot. A készenléti idő a vásárló számára azt a határidőt adja meg, hogy mikor kell a jelenlegi ingatlanát eladni.



A javítások függősége hasonló az ellenőrzési vészhelyzethez, ahol a vevő a javítások alapján megteheti a vásárlást. Ez általában az ellenőrzési jelentés beérkezése előtt történik, és a vevő meghatározta ezeket a problémákat.



Ha tudod, hogy itt az ideje ajánlatot tenni, hagyd, hogy a Realigro segítsen neked ebben a folyamatban. Az összes elérhető eszköz elérhető az Ön számára! Győződjön meg róla, hogy hagyományos ajánlatot vagy vészhelyzeti ajánlatot kell-e készítenie, és milyen körülmények között kerüljön sor.

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB