5 Luxus helyek ingatlan vásárlására 2019-ben

Az ingatlan megvásárlásának éve az, hogy minél hamarabb megteszi a befektetéseit, annál több tőkét kap a végén. Függetlenül attól, hogy önállóan fizet-e le egy házat, vagy bérbeadási célú bérleti ingatlant keres, ezek az öt hely olyan helyek, amelyek az évek folyamán növekedni fognak. Ezzel szemben az ingatlan kezdeti költsége magasabb, mint a világ más részein. Ha luxust szeretne, egy szép filléren van. Nézd meg az 5 luxus helyet, ahol ingatlanokat vásárolhatsz 2019-ben:





1. Manhattan, New York



Manhattan, New York a világ üzleti fővárosa. A medián listaár 25 millió USD. A legmagasabb eladási ár 2017-ben 41 millió USD volt, az átlagos négyzetláb ára 4,885 dollár volt. A Manhattan olyan hely, amely mindig a ROI-t adja (befektetés megtérülése).



2. Los Angeles, Kalifornia



Los Angeles, Kalifornia a központi helyéről ismert, ahol sok filmsztár és híresség él. Az átlagos LA ár 10 millió USD körül van, a legmagasabb helyet 24,15 millió dollárért értékesítették 2017-ben. A négyzetláb ára 2000 dollár körül van.



3. Maui, Hawaii



A Maui a világ minden tájáról származó luxus célpont. Bármely sziget általában egy kicsit drágább és luxusabb. Mivel Maui még mindig az Egyesült Államoktól távol van, az USA-ból sokan utaznak és élnek Mauiban. Természetesen a világ minden tájáról érkező látogatók szeretik itt a saját tulajdonukat, és van egy piac is. A 2017-ben eladott legmagasabb hely 16 millió volt, az átlagos átlagár 4 millió volt. Négyzetméterenként 969 dollár. Maui nagyszerű befektetési lehetőség.



4. Sarasota, Florida



Sarasota, Florida egy szép hely, egész évben, magas turisztikai árral minden évben. Sarasota határozottan az alacsonyabb költségvetésen alapul, hiszen a legjobb öt luxushelyünk van, hogy 2019-ben befektessünk az ingatlanokba. A Sarasota helyének medián listaárai körülbelül 3,5 millió USD. Négyzetméterenként körülbelül 700 USD-t keres. A legmagasabb eladási ár 2017-ben 9 millió USD volt.



5. Aspen, Colorado



Aspen, Colorado egy nagy turisztikai helyszín a télen, a hegység miatt, és a Colorado Silver Boom alatt bányászati táborként jött létre. Aspen-t „Aspen” -nek nevezték el a helyszínen lévő összes nyárfa miatt. Az Aspenben, Coloradoban található hely átlagos medián ára körülbelül 10 millió. A 2017-ben eladott legmagasabb hely 30 millió volt. A négyzetméteres átlagár körülbelül 1600 USD.





A Wealth-X szerint „A világ leggazdagabb emberei 2,7 billió dollár értékű ingatlannal rendelkeznek, és ugyanazon városokba sokan vásárolnak ingatlant. Az ingatlanárak egy családi házakon alapulnak, és a statisztikák a Coldwell Banker + A luxus otthoni marketing intézetből származnak. Ha többet szeretne találni a keresett területen, kattintson ide!





Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB