Ingatlanbuborék Ausztráliában: a legfontosabb a külföldi befektetések

Még az egyik leginkább avantgárd ország, amely a világ legmagasabb szintű jólétével rendelkezik, az ingatlanszektorban válságszakasz tapasztalható, ami érinti azokat, akik érdeklődnek egy ház megvásárlására Ausztráliában.

Valójában Ausztrália a külföldi ingatlanbefektetések segítségével igyekszik szabályozni a lakhatási árbuborékot, különösen a nagyvárosokban.

több új otthonokban.



Az ingatlanárak olyan magasak, hogy az egyik legnagyobb ausztrál város, Sydney, a világ második legdrágább városa.



Annak ellenére, hogy a tranzakciók mennyisége nem olyan magas, a lakásárak nőttek

hirtelen.



Indoklás, miért, az ausztrál kormány elkezdte csökkenteni a vásárlások iránti erős keresletet, hogy orvosolja ezt az áldozatot, amely az országot anesztetizálja, korlátozva a kört a jogosult vásárlók számára, csak egy rendkívül gazdag célpontra.



Reméljük, hogy a tégla árai az épület értékének legalább 30% -ára csökkenthetők, hogy visszatérjenek az ingatlanpiac helyzetéhez, és mentesüljenek e közömbös akadályoktól.



Az összes potenciális vásárló védelmére vonatkozó szabályok már 2016-ban léptek hatályba, amikor a helyzet kevésbé drámai volt.



De a népesség erős növekedése (mindenekelőtt azért, mert a fiatalok, akik Ausztráliában látják az „megígért földet” az önrendelkezésre) párhuzamosan nőtt a kereslet.



Meg kell jegyezni, hogy az ausztrál kontinensen a megélhetés költsége a világ egyik legmagasabb, de bárki (akár több munkahelyet is igénybe vehet) (rendszeresen regisztrálva) nagyon jó jólétet és szilárd gazdasági bázist érhet el.

Tehát egy lakos számára ez a fantombuborék bizonyos mértékig észrevehető.

A probléma pontosan azokra a külföldiekre vonatkozik, akiknek nyilvánvaló szükségességük miatt meg kell találniuk egy lakást, hogy ezen a kontinensen mozogjanak.



Az előrejelzések szerint, hogy sok vásárló nem tudja megfizetni a luxust (mivel most luxus), hogy vásároljon egy ingatlant Ausztráliában, az utóbbit arra fogja választani, hogy bérleti szerződést írjon alá, vagy ami még rosszabb, hogy válasszon egy másik ország számára.



Ennek során az ausztrál tégla-piac gyengülni fog, és a kormány becsült (és mindenekelőtt remélhető) küszöbén árcsökkenés lesz lehetséges.



Reméljük a jobb időket!





Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB