Portugália „Revive” programja: amikor a történelem összeolvad az építéssel.

A Manueline művészet, a csempe és a fado a portugál kultúra jellegzetes szimbóluma, és ugyanakkor hozzájárul a nemzetközi kultúrához. Portugáliában az UNESCO által osztályozott 22 Világörökség van. Az ingatlanvilág látszólag távoli elemei azonban az elmúlt években képviselték az ágazat valamennyi befektetőjének erős pontját.



A lusitaniai kormány 2017-ben indította el a "Revive" és az "Simplex" programokat. A Gazdasági, Kulturális és Pénzügyminisztérium által végrehajtott két projekt Portugália történelmi és kulturális örökségének javítására és javítására irányult: a történelmi épületek helyreállítása és felújítása (általában elhagyott) és a tervezett felhasználás javítása, ösztönzése és megváltoztatása.

Közvetlenül az összes portugál és nem olasz befektetőhöz, a Revive biztosítja, hogy az egyének részesüljenek a folklórtevékenységek teljesítményéből, másrészt lehetővé teszi a vállalat számára, hogy jelentősen hozzájáruljon az elhagyott ingatlanok javításához.

Az igazi kihívás, valójában a portugál vállalatok képviselői világossá teszik az AFP-nek, ezeknek a struktúráknak a részét, mint az egykori csodálatos kolostort, amely a turisták vonzására kerül. Ezért a második portugál szállodai csoport, Vila Gale, körülbelül öt millió eurót fektet be luxusszállodavá alakítására.

A tagság részletes kritériumai alapján, a sajtóközleményben (részletek a http://revive.turismodeportugal.pt/pt-pt honlapon). A tervben 30 teljes struktúra található, amelyek az elsődleges szakaszban a 11 épület frissítése (de fokozatosan kérheti a fennmaradó 19-et). A Simplex "helyett az adminisztratív előírások tisztázása biztosított, tekintettel arra, hogy a Miniszterek Tanácsa nemrégiben elfogadta a turisztikai szálláshelyekkel kombinált modern szabványokat. A program a bürokrácia racionalizálása céljából tükrözi a kormány által kijelölt prioritásokat: a Palesztin Hatóság megerősítése, egyszerűsítése és digitalizálása az ingatlanszektor és a turizmus növelésére irányuló intézkedések végrehajtása mellett.

Például a kis Elvas kihasználhatja a madridi és a lisszaboni kormányok közelmúltbeli megállapodását is, hogy támogassák a határokon átnyúló kapcsolatokat az atlanti vasúti folyosón: egy új vonal az Elvas és az Evora között, 388 millió eurós támogatással (184 millió euró). euró) az EU által elosztott) ténylegesen újraindítja a közlekedést és a turizmust a két nemzet között.

Északról délre ez a megújulási hullám az országban a bérleti és értékesítési szerződések bővüléséhez vezetett. Amikor Portugáliában egy ház megvásárlásáról beszélünk, mindegyiknek megvan a maga fogalma: néhányan többet szeretnek az egész évben élő állampolgárokat és központokat, mint például a Faro és a Portimão, más kisebb területeken, de minden szolgáltatással felszereltek.

Albufeirát például mindig az angol és az ír közönség szerette, ugyanez igaz a Lagosra, a történelmi központra, ahonnan a navigátorok a múltban felfedezték Afrika partjait. Spanyolországhoz legközelebb eső Algarve partja, Tavira, Olhão és Vila Real de Santo António városa, éppen ellenkezőleg, a franciaországi kedvenc célpontja, akik az elmúlt években ingatlanokba és lakásokba és lakásokba fektettek be házhoz. fogékony.

Az állami ingatlan tehát az ország történelmi, kulturális és társadalmi identitásának nagyon fontos eleme, valamint a régiók vonzereje és az építőipar sokoldalúsága miatt gazdag és differenciált elem.

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB