Karácsony és ingatlan: az otthoni dekoráció újdonságai

A karácsony az évszak, amikor minden gazdagabbá válik. Az utcák tele vannak fényekkel, a gyerekek ünneplik, és még a házak is egyre alaposabbá teszik a szélsőségesebb díszítéseket. De néha messze túlmutat, és túllépésekhez vezet. De a legfrissebb statisztikák szerint egyre több ember elhagyja a karácsonyi rohanást, és valódi „Scrooges” lett (csak azért, hogy maradjon a Christmas'Carol témában).



Az elkülönítés már az udvari dekorációból kezdődött, amelyet gyakran az interjúalanyok 32% -ában „ragadósnak” neveztek, míg az évezredek még jobban kapcsolódnak a hagyományhoz, vagy általában a párt és a szórakozás fogalmához.



Az Egyesült Államokban végzett felmérés arról számolt be, hogy még azok is, akik az utóbbi években Washingtonban vásároltak otthont, úgy döntöttek, hogy dekoratív szinten elhagyják a karácsonyi csillogást, és megadják magukat az úgynevezett „shabby chic” -nek, egy minimalista stílusnak kopott megjelenés, de valójában nagyon keresett.



Az olyan elem, amely kétségtelenül bizonyos hatást gyakorol, a karácsonyfák kiválasztása már nem zöld és aránytalan méretek, hanem száraz ágak, amelyek a falon lógnak, és kényes módon díszítik, és túl sok további díszítés nélkül.

Statisztikailag csak 11% vásárol hagyományos fenyőt.



A 2018-as „győzelem” kétségtelenül egyetlen szó: hitelesség. Az anyagválasztás tekintetében is az egzotikus célokra irányulunk: a bambusz és a juta a 2018-as év kell, hogy legyen.



A gyertyák továbbra is alapvető karácsonyi elem maradnak, de még ebben az esetben is a díszítések és a kisebb méretek kerülnek kiválasztásra, de nagyobb számokkal.



A házak díszítésének tökéletes színe már nem a klasszikus arany, hanem a fehér és a hallás, a hallgatás, a por és a kötél.



Mindig maradjon az újrafeldolgozás témáján, a díszek „szárazak”: a bogyók és a szárított gyümölcsök nem maradhatnak le a meghatározott táblákon.



Ami a megvilágításokat illeti, ezek nem mennek ki a divatból. Valójában most olyan kültéri fénysorozatokat választunk, amelyek még a lejtős tetőket is díszíthetik.



Tehát, ha az otthoni életképes stílusát is szeretné, emlékezzen az alapvető elemekre: egyediség, egyszerűség és sok és sok fény!





Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB