Karácsony és ingatlan: újítások a lakberendezésben

A karácsony az évszak, amikor minden gazdagabb. Az utcák tele vannak fényekkel, a gyerekek ünneplik, a házak pedig még extrémebb díszítések alapját képezik.



De néha messze túlmutat, és elbocsátásokhoz vezet. A legfrissebb statisztikák szerint azonban egyre több ember van a karácsonyi rohanásban, és „valódi” „Scrooge” -nak (csak a Christmas'Carol-témának maradva) válik.



Az évezredek már kapcsolódnak a hagyományhoz vagy az ünnepi elhelyezés és a szórakozás általános fogalmához, gyakran a válaszadók 32% -a „ragadósnak”, a már megkezdett udvari díszeknek.



Még azok is, akik az utóbbi években Washingtonban vásároltak házat, az Egyesült Államokban végzett kutatások arról számoltak be, hogy úgy döntöttek, hogy megadják a karácsonyi csillogás dekoratív szintjét, és úgynevezett kopott sikket adnak a minimalista stílusnak, de a megjelenés valójában nagyon keresett.



Természetesen egy bizonyos hatású elem a zöld és aránytalan karácsonyfák kiválasztása, de a száraz ágak felakasztása a falra és gyengéden és túl sok további díszítés nélkül.

Statisztikailag csak 11% vásárol hagyományos fenyőt.



A 2018-as "győzelem" kétségtelenül egy szó: eredetiség. Ami az anyagok kiválasztását illeti, egzotikus célunk van: mi legyen a bambusz és a 2018-as juta.



A gyertyák alapvető karácsonyi cikkek maradnak, de még ebben az esetben is a díszítések és a kisebb méretűek választottak, de nagyobb számokkal.



A tökéletes szín a lakások díszítésére már nem a klasszikus arany, hanem a fehér, a hallgatók, az érzékek, a por és a kötél.



A „száraz” dekorációk azonban népszerűek az újrahasznosítás tekintetében: a szamóca és a szárított gyümölcsök nem maradhatnak a táblázatban.



A világításról soha nem lépnek ki a divatból. Tény, hogy most inkább a kültéri fénykészleteket részesítjük előnyben, amelyek akár lejtős tetőket is díszíthetnek.



Tehát, ha egyedülálló stílust szeretne otthonának, emlékezzen az alapelemekre: egyediség, egyszerűség és sok fény!

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB