Hawaii ingatlanárak emelkednek: a 2018-as rémálom

Hawaii, egy csodálatos paradicsom, amely jelenleg az ingatlanpiac pokolává válik. A statisztikai adatok szerint egy családi ház átlagos ára elérte a történelmi maximumot. 800.000 dollár, ez az ár.



A befektetők érdeklődése Hawaii lakások megvásárlása iránt aggasztó, így annyira, hogy még ezen a sok keresett célállomáson végzett kutatás egyre ritkább és csak rövid távú tartózkodásra koncentrál.



Az utolsó felmérés csak decemberben történt. Hónapról hónapra az árak 3% -kal magasabbak, mint az előzőek, ami ingatlanbuborék-elvet eredményez.



Ennek a növekedésnek az oka a Kilauea vulkán vulkáni kitörése, amely 600 házat pusztított el.

Csak egy ötlet megszerzéséhez elegendő a vulkánból menekülő láva mennyisége, hogy fedezze az 50 000 olimpiai úszómedencét. Ezért nem nehéz megérteni a kár nagyságát és súlyosságát, nemcsak az ingatlanpiacon, hanem a teljes gazdasági rendszerben is.



A váratlan jelenség miatt szükség volt az ingatlanárak szintjének emelésére, amelyek többsége örökölt és rendkívül luxus (a 60-as évekből származó villák az ingatlanpiacon a legnépszerűbbek).



A probléma nem annyira az ingatlanárak emelkedése. Mennyit képesek eladni őket.

A statisztikai adatok szerint a novemberben értékesített társasházak száma 15% -kal csökkent.



A Honolulu Tanácsa, Darryl Macha elnöke elmondta, hogy „az Oahu lakossági piacán elért árbevétel normalizálódik, annak ellenére, hogy 2018 utolsó negyedévében a készletek növekedtek”.



Szükséges azonban az árak kiegyenlítésére irányuló politika végrehajtása, figyelembe véve, hogy a piacon értékesített házak több mint 2/3-a több mint 800 000 dollár áron, míg a társasházak nem esnek 500 000 dollár alá.



Emlékeztetni kell arra is, hogy a jelzálog-fizetésképtelenség a vulkáni kitörés után is növekszik, és sok személyt veszélyeztett a kizárás kockázatával.

Ehhez hozzáadódik a magas bűnözési ráta is, amely nyilvánvalóan nem segíti a Hawaii-t, hogy helyreálljon.



Reméljük, hogy a 2019-es év lehet az a paradicsomi fellendülés éve, amely hirtelen, de sajnos rendkívül hosszú keserűséget tapasztal.

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB