Szingapúr dominál az ingatlanokban: ázsiai hírek

Ázsia olyan hatalom, amely minden fronton uralta és uralja a nemzetközi színtéren. Az innovációk minden területen, minden szektorban első helyen, képesek legyőzni azokat is, akik az évek során kitűntek egy adott területen.

A felhalmozott vagyon azt jelentette, hogy ma ez a népesség egy másik frontra is kényszerült: az ingatlanpiacra. A ház megvásárlása Kínában már nem vonzó a kínai, de kényelmes a külföldiek számára.
Az évek statisztikái szerint a kimenő fővárosok magasabbak voltak, mint a bejövő fővárosok. Más szóval, a kínai ingatlan a külföldi befektetéseket kedvezően befolyásolta a nemzeti határokon belül.



A terület megválasztásánál, ahol az ingatlanportfólió diverzifikálását lehetővé tette, kétségek merültek fel. Az ázsiai befektetők úgy döntöttek, hogy befektetnek az európai téglába, különösen Londonban. Az Anglia fővárosában az összes áramlás mintegy 26% -a lehetővé tette számunkra, hogy új épületeket kezdjünk fel, és összesen 201 milliárd dollárba fektettek be az angolszász régióba csak 2018 első felében.

A legaktívabb befektetők a szingapúri piacok voltak, amelyek Anglia és az Egyesült Államok között két milliárd dolláros logisztikai portfóliót építettek.
Minden nyilvánvalónak tűnhet, tekintettel arra, hogy Kína számos lehetőséget rejt. Meg kell azonban jegyezni, hogy az elmúlt években Kínában lassult a kimenő tevékenységek.

Figyelemre méltó az oka annak, hogy a kínai képesség az ingatlanpiacon helyezkedjen el.
A szingapúri befektetők erős befektetési hajlandósága Európában, de különösen Angliában, lehetővé tette, hogy ez a lakosság sikeres legyen és nemzetközileg is ismert legyen, oly módon, hogy garantálja az ingatlanpiac biztonságát azok számára, akik úgy döntenek, hogy értékesítési szerződéseket fogadnak el, vagy még jobb, hogy aláírja az építési szerződéseket.

A jelenség terjedésének sebessége és a hatalom helyszínére való belépés kétségtelenül destabilizálta az építési piacot, amely az epicentrumot keleti irányba mozgatta, és amely mély elégedetlenséget okozott az amerikai befektetők körében, akik ugrottak a tigrisek felett. Felkelő nap.

A nyugati építkezésben Kína által elhozott gazdagság azonban megkönnyítette ezeket a kis eltéréseket.

Valójában a gazdaság 78% -os tranzakciós sebességet ért el. Az évszázad hatalmából csak meg kell várnunk az újakat!

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB