Ingatlanbefektetések: az Egyesült Királyságban fellépő fellendülés

Egyesült Királyság: négy nemzet, melyeket a történelem és az idő egyesít. Wales, Skócia, Észak-Írország és az Egyesült Királyság alkotja idejük ötödik világgazdasági hatalmát, a második pedig Németország után.



A hatalmas skót síkságokkal és a walesi hegyvonulatokkal konglomerátumot képvisel

különböző államok, de egyetlen szuverén: a királynő



És talán ez a hagyományba vetett hit, amely egy saját vagy pusztán hazafias és gazdasági okokból álló kultúrához kötődött, hogy a briteket 2016. június 23-án tolja el az Egyesült Királyság Európából való kilépése mellett.

Miután a Brexit, amely úgy tűnt, kész Angliát a legmélyebb válságra húzni, az Egyesült Királyság az elmúlt évben az ingatlanbefektetések középpontjában állt.

Az elért arány mintegy 20 milliárd font, 2017-től 40% -os rés.

Az exponenciálisan növekvő kereslet pontosan az EU népszavazás után született, ami Angliából az Európai Unióból kilépett.

A növekvő befektetői érdeklődés eredményeként az ingatlanok megvásárlása az Egyesült Királyságban mintegy 71 milliárd fontot tett ki.

A legnépszerűbb ágazatok a szállodák és a lakóingatlanok (5 és 4 milliárd font).

Még a híres londoni felhőkarcolók bérleti díjai is változatlanok maradtak, a legmagasabbak Európában.

A fő befektetők az ázsiai (90%) és az iparági szakemberek azt mondták, hogy a Brexit az, hogy az Európával való kapcsolatok megszüntetése miatt Angliát elkülönítették az euróövezetből eredő nemzetközi problémáktól.

Ez a mögöttes nyugalom mindenekelőtt az aranyszektor állományát adja az erős hozamok és a folyamatos növekedés előrejelzéseinek köszönhetően.

Az Egyesült Királyság a legmagasabb befektetési tranzakciókat már 2017-ben rögzítette, és folytatta a folyamatot megszakítás nélkül.

Miért kellene befektetnie Angliába?

A vállalkozói szellem területén az alacsony adóztatás (20%) és a bürokrácia iránti érzékenység és bizalom csak néhány kulcsfontosságú pont a választás mögött.

Fontos hangsúlyozni a londoni és a tőzsdei jelenlét fontosságát, amely a főbb pénzügyi területek képviseletén és egyesítésén kívül nem jelentéktelen referenciapontot biztosít a nemzetközi pénzügyek számára.

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB