Boom Chilében: a gazdasági növekedés ösztönzi a befektetőket

A chilei ingatlanpiac zavaros. A 20% -os HÉA-bevezetést követően 2016-ban a lakásárak romlottak, de ma úgy tűnik, hogy ez a helyzet megfordult, és nemcsak a gazdaságban, hanem különösen az ingatlanpiacon is meredek emelkedés következett be.



Ez a körülmény arra ösztönözte a befektetőket, akik úgy döntöttek, hogy a chilei téglába helyezik magukat, és szívesen vásárolnak egy lakást Chilében.

Jelenleg Chilében az ingatlanpiac helyreállította a 2016 előtti egyensúlyi helyzetet.



Ezen túlmenően tavaly augusztusban egy adó-korszerűsítési projekt 12 intézkedést jelentett be, amelyek célja az ország növekedésének és fejlődésének növelése.

Bármely természetes vagy jogi személy, aki lakóhelye vagy nem ebben az országban, szabadon vásárolhat ingatlant (a szomszédos terület kivételével).



Még a legrégebbi házak is divatban vannak, és a befektetők, a szüreti struktúrák szerelmeseinek és a modernitás távolabbi elemeinek elengedhetetlen szimbóluma (és jó).

A „must-have” beruházás, amely lehetővé tette Chile számára, hogy visszatérjen a legkeresettebb országok listájára, hogy a semmiből épüljön, vagy vásároljon egy lakást.



Meg kell jegyezni, hogy az ingatlanügylet teljes költsége nagyon alacsony. Ez növeli és felgyorsítja az ingatlanpiac gazdasági megtérülését (a kényelmet nem szabad alábecsülni).



A robusztus gazdasági növekedés számszerű adatait illetően évről évre (2016-tól kezdődően) 5,6% -os pozitív csúcsot számoltunk. Kiváló eredmény, ha úgy gondolja, hogy csak két évvel ezelőtt, az ország egy recessziós szakaszon halad.

A munkanélküliségi ráta is nagyon alacsony. Körülbelül 3%, ami egyértelműen csökken 2016-hoz képest.



Reméljük, hogy ez a tendencia megszakíthatatlanul folytatódhat, és ki tudja, talán a következő vevő lehet Ön!

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB