Gazdaság és környezet: Ausztrália zöld színben van

Egyedülálló és egyedülálló földje. Az otthon vásárlása Ausztráliában, mint második otthon vagy nyaralás, sok európai polgár számára általános választás, akik a monotonia és gyakran a munka hiánya miatt fáradtak a társadalmi-gazdasági helyzetük megváltoztatásáról.

A kontinens számos látványosságot kínál, valamint az érintetlen tájakat, amelyek ötvözik a kifinomult és modern építészetet.
A nagyon szigorú adórendszer ellenére minden polgár nagyon magas életszínvonalú, legyen az fiatal vagy öreg.
Röviden, Ausztrália mindenki számára kontinens!
Helytelen lenne azt gondolni, hogy Ausztrália minden vitalitása a nagyvárosokban koncentrálódik.
2018 januárjában, Perth városának szívében, egy 2 kilométeres sétára az Ausztrál Zöldépület Tanácsa hozta létre a túrát, amelynek során meg lehet fontolni a város értékességét. Ausztrál város a Green Real Estate szempontjából.

Ezek közül az egyik a Green Skills Képzési Központ, amelyet a Nyugat-Ausztrália államának legzöldebb lakóépületének ítéltek meg modern fotovoltaikus rendszerének, amely a felhasznált energia 100% -át termeli, légkondicionálással és fűtéssel.
2004 óta minden Ausztráliában épülő épületnek értékelési paramétert, a "Zöld Csillagot" kapott. Motivációs módszer minden építők és jövőbeli vásárlók számára. A nemzeti szintű ellenőrzést a GBCoA végzi.

Perthben a zöld épület egyre inkább az épületek tervezésének egyetlen módja, és a polgárok maguk is ünneplik a "Zöld épület napját". Az utolsó június 1-jén került megrendezésre, amely a nyilvános épületek fenntarthatóságának témája volt, építészek, technikusok és a város intézményeinek képviselői jelenlétében.



A város és a környezettudatosság egyaránt harmonizáló ötlete mostanra elterjedt, hogy tavaly a közigazgatás kétéves projektet indított, amely pénzügyi támogatást nyújt a vállalkozások tulajdonosai és tulajdonosai számára, akik a „zöld” kritériumok teljesítésével foglalkoznak.

Az elmúlt években Perthben felrobbantott zöld építés Ausztráliában nagyon gyakori téma.
Az országban sok tapasztalat áll rendelkezésre az innovatív szerkezetekről, és az épületek 30% -a jelenleg "zöld" minősítéssel rendelkezik.
A következmények?
Az ausztrál „zöld” szabványok szerint épített épületek 62% -kal kevesebb kibocsátást eredményeznek, 50% -kal kevesebb vizet fogyasztanak, és 70% -át újrahasznosítják.
A Melbourne-i Commons-épületet például 2013-ban az ország leginkább fenntartható épületének ismerik el. A 24 lakásból álló épületben nincs parkolóhely, csak 65 parkolóhely. Nem csak azt, hogy: azok a konkrét sejtek, amelyek képesek teljesen elszigetelni a belsőt a külső részektől, olyan mértékben, hogy nem biztosítanak légkondicionáló rendszert.

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB