10 ok a ház megvásárlására 2019-ben

2019 az év az Ön számára, és az év, amikor gondolkodni kell egy ház megvásárlásáról. Természetesen vannak kikötések a megfizethetőségről és a munkahelyi biztonságról stb., De ha Ön abban a helyen van, ahol lehet, nagy befektetési döntést hoz. Amikor egy ház megvásárlásakor gondolkodunk, gondolni kell a jövőjükre és az életre az úton. Hol tervezed lenni? Szeretné, ha családja lenne a közeljövőben? Meg kell ismernie ezeket a tényezőket annak érdekében, hogy megvásárolhassa a megfelelő házat, amely előnyös lesz az úton. Vessünk egy pillantást a 10 legjobb okra, amiért 2019-es év a ház megvásárlásának éve:


Készenlét: A befektetés iránti elkötelezettség kedvező ok arra, hogy miért érdemes vásárolni egy házat a következő évben. Ha készen áll a hit ugrására, és ismeri az ingatlan megvásárlásával kapcsolatos költségeket; készen állsz erre a vállalkozásra. Mindez a felkészülésről és a folyamat megértéséről szól.
House Értékelés: Az ingatlan általában az első számú befektetés, amely az idő múlásával emelkedik. Az Országos Ingatlanügynökök Szövetsége szerint az ár stabilan nő, évente 3-5% -os növekedéssel. Ha a következő évben vásárol egy házat, tíz év múlva a háznak sokkal többet kell érnie - különösen akkor, ha azt egy nagy városban, növekvő népességgel vásárolja meg.
Befektetések: Nincs túl sok beruházás, amely garantálja a megtérülést, de a ház vásárlása általában. Nemcsak az ingatlan a nap végén, hanem az összes pénz, amit kiadó bérel, nem is kap vissza. Természetesen az élethez szükség van, de jobb, ha ezt a pénzt valami olyasmibe helyezi, amit belőle kijut.
Szabadság: A ház birtoklása a szabadságot teszi, hogy bármit is csináljon vele. Nem kell többé a földesurakkal vagy más bérlőkkel foglalkoznia. Megvan a szabadságod, hogy tetszés szerint díszítsd és felújítsd. Ha új készülékeket szeretne, új készülékeket kaphat.
Stabilitás: Attól függően, hogy van-e családod vagy sem, a ház stabilitása lehetővé teszi a közösségen belüli kapcsolatok építését a szomszédaival. Ha gyermeke van, ez lehetővé teszi számukra, hogy egy intézményben neveljék az oktatásukat, ahelyett, hogy különböző helyekre költöznének. A család számára könnyebb egy ideig egy helyen tartózkodni.
Equity: Minden olyan kifizetés, amelyet a házad felé teszel, több tőke a zsebében. Ha bérleti díjat fizet, csak a pénzét hagyja a zsebéből, és semmit nem kap a befektetés szempontjából. Az idő alatt tulajdonjogot építesz, és minden felújítással a házba került, a saját tőkéje is így növekszik.
Biztosítás: Ha a saját házad tulajdonosa, akkor biztos benne, hogy van egy helyed is hazaérni. Bérléssel a bérlő megérkezhet, és azt mondja, 60 napja van, hogy új házat találjon. Ez stressz és aggodalomra ad okot, és nem rendelkezel azzal a bizonyossággal, amit a saját helyeddel csinálsz.
Adókedvezmények: Egyesek adókedvezményeket kapnak saját házuk megvásárlására. Ön képes lesz levonni az ingatlanadót és az Ön által fizetett kamatot. Lehet, hogy le is vonhatja a ház megvásárlásával kapcsolatos költségeket. Számos különböző adókedvezmény van, amit az ingatlan megvásárlásával kap.
Büszkeség: Önnek büszkesége lesz önmagadra és életedre, ha megveszi az első házadat. Mindenki él és álmodik azon a napon, amikor megengedhetik maguknak a saját tulajdonukat és letelepedhetnek.
Alacsony kamatláb: A kamatlábak folyamatosan emelkednek, és valószínűleg tovább fognak emelkedni az évek során. Miért ne vásároljon egy ingatlanot most, amikor a kamatlábak alacsonyak, nem pedig az úton, amikor többet kell fizetni? Az emberek évente több ezer dollárt fizetnek a kamatokért, ezért az embereknek ki kell használniuk az alacsonyabb kamatlábakat.


Mindezekkel az információkkal kapcsolatban jobb ötletet kell kapnia arról, hogy miért érdemes a következő évben vásárolni egy házat. Szeretné pénzt megtakarítani az évek során, és megvan a megérdemelt szabadság; ha így van, a Realigro Real Estate forrásai segítenek megtalálni az Ön számára tökéletes házat!







Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB