Beruházás Olaszországban: a kényelem zöld

Az elmúlt években soha nem volt a befektetők érdeke, hogy Olaszországban házat vásároljanak,
az európai válság miatt, amely a tulajdonosokat olyan helyzetbe hozza, hogy leértékelje a házakat azonnali nyereséggel szemben.

Az ingatlan-láz párhuzamosan fejlődött az új lakások építésével.

A külföldi hitelezők (főként Észak-Európa országai) beruházásainak köszönhetően Olaszországban mintegy 8 milliárd euró érkezett lakóépületre, és a statisztikai adatok szerint legalább 2020-ig növekedni fognak.

Az ingatlanszektor iránti érdeklődés a környezethez is kötődik, mivel számos új, zöld módon épült lakás került kialakításra, amelyeknek nincs környezeti hatása.



Ebben az időszakban a faépítmények (csak példaként szolgálnak) a legnépszerűbbek. Elég azt mondani, hogy a kőműves lakóépítés a zöld épületek javára 8% -kal csökkent.

Bár Olaszország nem fogadta el a valódi nemzeti energiastratégiát, a kormány a legnagyobb érdeklődést az építőipar hatékonyságának javítása iránt.

Ez a környezetbarát érzékenység a legtöbb olasz vállalatot arra késztette, hogy átalakítsa a gyártósorokat a piaci kereslet növelése érdekében, ami a nem zöld lakásárak összeomlását okozza (de még mindig a hipotetikus vásárlók érdeklődésének tárgya) és növekszik ( korlátozott módon) az új épületek esetében.

Melyek az új lakások ára?

Az ökológiai házak esetében a kiinduló árak 1300 és 1600 euró közötti négyzetméterenként mozognak. Az igazi kényelem a fában van. A zöld ház kezdeti magas költsége a vásárlás időpontjától számított öt év alatt adható hozzá, mert a környezetbarát ház fogyasztásának csökkenése garantált, akár 40% -os megtakarítás a hagyományos otthonokhoz képest.

Az év elején hatályba léptek az engedélyek és az építési engedélyek egyszerűsítésének szabályai is, azzal a lehetőséggel, hogy 70% -ot kérhetnek (az előző 50% -os küszöbértéket meghaladó).



Ezért, bár az új generációs ingatlanok ára emelkedett, az utóbbi kétségtelenül a befektetők számára csökkenti a hosszú távú költségeket.

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB