5 közös otthoni vásárlási hibák sok első alkalommal vásárlók

Olyan nehéz, mint hinni, megtanulod a hibáidból. Hogyan kell tudnod, mit kell tenned, ha még soha nem csináltad meg, vagy nem tapasztaltad meg korábban? Annyit kell tanulni, és olyan sok feladatot kell elvégeznie, amikor otthon vásárol. Függetlenül attól, hogy az első otthona vagy egy másik ingatlan, a folyamat általában ugyanaz. Gondolj mindent, ami egy tulajdon megvásárlásával jár.

Az órák után eltöltött órák, hogy megtaláljuk a potenciális potenciálú házakat. Mindent az ingatlanügynökökkel együtt, a találkozók lefoglalását, az ajánlatok átadását, az értékelés értékelését, az otthoni ellenőrzés elvégzését, a címbiztosítást, a szerződések jegyzését, a jelzáloghitel-kifizetéseket stb. nem csoda, hogy sokszor először vásárolnak hibákat.

Vessünk egy pillantást az öt gyakori hibára, amelyet az első alkalommal vásárolnak.

1. Hitel a verbális megállapodásokban Mindig jó, hogy bízzunk, mert bizalom nélkül nincs kapcsolat. Mindenki megérdemli a kétség előnyeit, de néha nagy helyzetekben a bizalom nem mindig vágja le. A szóbeli megállapodások jóak, de az eladó nem mindig tartja meg a szavát, ha valaki hajlandó több pénzt adni nekik. A pénz általában nyer, úgyhogy a szóbeli megállapodás, amelyet éppen tettél, már nem érvényes, ha az eladó több pénzt kap. Mindig fontos, hogy papírokat írjon alá annak érdekében, hogy lezárta az üzletet.

2. Az otthoni ellenőrzések átugrása Egyes vásárlók úgy döntenek, hogy nem kapják meg az otthoni ellenőröket, hogy ellenőrizzék a potenciális házat, mert nincsenek nyilvánvaló problémák, amelyeket látni vagy tájékoztatni tudnak. Ez az, ahol a problémák fordulnak elő, mert néha az eladók nem ismerik az összes problémát. Ha felveszi az ellenőrzést az ingatlan ellenőrzésére, akkor az egész alapítványt haza fogja vinni, és győződjön meg róla, hogy minden rendben van. Ha bármilyen probléma merül fel, képesnek kell lennie arra, hogy megtalálják azt, és a tulajdonosnak meg kell javítania azokat, mielőtt tulajdonjogát vállalná. Először fogd el a problémákat, mielőtt problémáid vannak.

3. Aggódj a kis dolgok miatt Természetes, hogy minden kis dolog miatt aggódni kell, de amikor ideje vásárolni egy ingatlant, túl sok nagy dolog van, amire összpontosíthatunk, akkor minden apró dolgot. Ha belépsz egy olyan otthonba, amit szeretsz, de nem szereted a festék színét, vagy a mikrohullámú sütő elavult - ezek kisebb javítások, amelyek nem nagyon költségesek. A nagyobb képre és a ház általános elrendezésére összpontosít. Amint az otthon lesz a tiéd, mindent meg tudsz csinálni.

4. Hitel pontszámának elhanyagolása Gyakran a hitelminősítése nem pontos. Fontos meggyőződni arról, hogy pontos pontszámot kapott, mielőtt elküldi a papírt a hitelezőinek. Sokszor az emberek anélkül, hogy megvizsgálnák a hitelt, és visszautasítják a hitelt. Menj át mindent, és ha bármilyen probléma merülne fel, próbáld meg javítani őket, mielőtt elkülditek az adatokat a hitelezőknek. Ez időt és pénzt takarít meg a jövőben.

5. Nem emlékszem a költségvetésre Az egyik vagy akár talán a legnagyobb hiba, amit sokszor először vásárlók tesz, az elfelejtve a költségvetést. Nagyon könnyű az oldalakat nyomon követni olyan tárgyakkal, amelyek nem szükségszerűek, és rájönnek, hogy a pénzed majdnem eltűnt. A házirend megvásárlása előtt nagyon fontos a költségvetés elkészítése, és még fontosabb, ha egy házat vásárol, és még több számlája van. Sokan elfelejtik a bútorköltségeket, számlákat, költözési költségeket, jelzáloghiteleket stb. Hogyan fogsz fizetni mindezeket a számlákat, ha nem adsz elég pénzt? Győződjön meg róla, hogy készít egy költségvetési stratégiát, így nem merül fel problémák. Költségvetés a lakás megvásárlása előtt előnyös, mert a helyes úton leszel, és képes lesz kezelni az összes költségét, mielőtt még több költséget tudna kezelni.

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB