Magyarország: miért kellene 2018-ban befektetni?

A "keleti Párizs" -nak meghatározták a francia fővárosra jellemző elemeket: a Dunát, amely a várost lebontja, és a várakra és a gyönyörű épületekre néz, a Montmartre-hez hasonló dombot. egyedülálló: három város, Buda, Pest és Óbuda egyesülésének eredménye, melyet a Lánchíd és hét másik híd követtek.

Mint minden kelet-európai országhoz hasonlóan, könnyen érthető, hogy minden nyugati ember számára kényelmes befektetni.

De gondosan ki kell választania az ágazatot és azt, hogyan kell ezt csinálni.

Először is szükséges a makrogazdasági adatok elemzése:

Magyarországon a GDP 4% -kal nőtt 2017-ben

A szolgáltatási szektor 1,9% -kal, az építőipar 1,6% -kal, az iparág 0,8% -kal nőtt.

A termelés legnagyobb növekedését az építőiparban + 30% -kal,

A magyar ingatlanpiac évek óta erőteljes bővítési időszakot tapasztal. Az ingatlan értéke állandó tendenciával növekszik, és ma egy ház vagy iroda megvásárlása az egyik legjobb befektetés azoknak, akik úgy döntenek, hogy Magyarországra költöznek, vagy azok számára, akik egyszerűen keresik a tőkéjükért megfelelő díjat. Az ingatlanbefektetések sikerének titka Magyarországon minden bizonnyal az ingatlanok minőségében és általánosabban a magyar történelmi, kulturális és környezeti konnotációkban rejlik.

Ehhez járul hozzá az építőipar erős bővülése, amelyet főként a nagyvállalatok (köztük a szállodák és üdülőhelyek építése) befektetése okoz, a CSOK-program hatásai révén (amely lehetőséget biztosít a magyarországi házak vásárlására magyar családok számára az ingatlan házba való beszerzése), valamint az állam által végrehajtott hatalmas munkaprogram.



A magyarországi építőipar általános helyzete paradoxnak tűnik, de rendkívüli lehetőséget jelent a külföldi vállalatok számára: a magyar építőipari cégek hiánya, amelyek garantálják az ágazat által igényelt növekedési ütemet. Ha ehhez hozzátesszük, hogy az építési költségek 2017-ben nagyon közel 20% -kal nőttek 2017-hez képest, akkor a ma Magyarország által kínált nagy lehetőségek áttekintése még világosabb.

Budapest a legolcsóbb európai tőke az ingatlanokba való befektetéshez.

Egy jó felújított 70-80 négyzetméteres lakás (a Dunára néző kilátással) 40 000 euróval is megvásárolható. Ehelyett 1000 Ft / négyzetméter. Ha a lakás közel van a Parlamenthez és a királyi palotához, az ár 3000 € / m2-re emelkedik.

További információért keresse fel a közvetlen linket.

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB