Vietnam először: az érdeklődés ezen a földön újjászületett

Az Outsourcing piacon egy kíváncsi és szokatlan hír húzódik ki a vártnál. A kollektív képzeletben valójában mindent el lehetne gondolni, kivéve, ha a rangsor első helyét látjuk a fő céloknál, amelyekben a befektetés, egy látszólag szegény és visszafogott föld.



De a valóság néha legyőzi a képzeletet, és ezért ma arról fogunk beszélni, hogy olyan sokan döntöttek úgy, hogy egy házat keresnek Vietnámban.



A globális kontextusban Vietnám nagy érdeklődést váltott ki a különböző szempontok és a különböző ágazatok, de különösen az ingatlanok iránt.

Kíváncsi tudni, miért?



Itt a válasz minden kérdésre.



Kétségtelen, hogy Vietnam kiemelkedő jelenlétét fejezte ki az ágazatban, mint alternatív célpontot a különféle olcsó offshoring szolgáltatások számára, így a Cushman & Wakefield által 2017-ben elkészített rangsorban az ötödik helyre emelkedett.



A vietnami kormány olyan politikákat hajtott végre, amelyek célja, hogy az országot tisztán turisztikai célpontként és a kiszervezés központjaként népszerűsítse, köszönhetően a széles körű szolgáltatásoknak, amelyek a statisztikai adatok szerint úgy tűnnek, hogy a pozitív tendenciát tartják fenn időben.



A gyors terjeszkedéshez hozzájáruló ország javát szolgáló pontok között kétségtelenül megtaláljuk a kínai munkaerőköltségek növekedésének erős kapitalizációját.



A közelben fekvő India erős BPO piacot élvez (amely magában foglalja magát Vietnamot is).



A Fülöp-szigetek teljes növekedési fázisában erősen versenyeznek Indiával.



Ezek az elemek rendkívül versenyképes környezetet teremtenek, amelyben Vietnam 2015 óta sikerült kialakulnia és megtartania a rangsorban a legfelső pozíciót. dollárt.

A világ legszegényebb és leghátrányosabb országai számára túlzott szám.



Miközben a globális gazdasági fellendülés megtorpant, Vietnam elbűvölő tendenciával túllép minden várakozást!



Emlékeztetni kell arra, hogy az emelkedő infláció, a munkaerőköltségek jelentősen növelik az olyan országok vonzerejét, mint például Vietnam.



Az energiabiztonság az ország egyik legfontosabb pillére, a költségek csökkentésével és az erőforrások optimalizálásával.



Mondhatnám, hogy reméljük, hogy azok, akiket „staterelli” -nek tekintettek, saját maguk is igénybe vehetik, sikerül, mint Vietnám, hogy találjanak egy tiszteletre méltó helyet a világgazdaságban.

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB