Florida ingatlanpiac nyugdíjasok számára

Florida népszerű célpont azok számára, akik az arany éveket meleg éghajlaton szeretnék tölteni, és nem akarják elhagyni az Egyesült Államokat. 2010-ben a floridai lakosság 17,3% -a 65 év feletti emberekből állt, míg 2017-ben ez a szám 20,2% volt. Összességében a 2017-es floridai népesség egy kicsit több mint 2 millió ember volt, közülük 4,2 millió volt a 65 év feletti emberek.



Azok, akik előre tervezik a jövőjüket, negyvenes vagy ötvenes évek elején kezdik meg vásárolni egy ingatlant, úgyhogy a nyugdíjba vonulásukkor jelzálogmentes életük lesz. Sok népszerű idegenforgalmi célpont van Floridában, mint például a Disney World Orlandóban, Daytona Beach, San Agustin, Fort Lauderdale és Miami, ahol a vásárolt ingatlant bérbe lehet adni és fizetni.



Az ingatlanárak Floridában jelentősen eltérhetnek. A 3-hálószobás, 2 fürdőszobás házban akár 120 000 dollárért is megvásárolható a kisvárosokban, mint például a Wellington, Florida, míg a luxus 12 hálószobás 17 fürdőszobás ház egy előkelő Lantana szomszédságában akár 12 millió dollár is lehet.



2018-ban a közepes otthoni érték Floridában, Zillow szerint 223 200, az előrejelzés szerint a következő évben 6,1% -kal nő. A medián jegyzési ár 290 000 dollár, míg a 2018 áprilisában elért átlagos eladási ár 226, 500 volt. A listák tizenhat százaléka árcsökkentéssel kerül értékesítésre. A medián négyzetláb ára Floridában 2018-ban 165 dollár.



Floridában a legnagyobb városok között a Miami legdrágább a 300,500 dolláros otthoni érték indexével, míg a Pensacola a legolcsóbb, a $ 132,100 HVI. A lakossági érték indexet a medián lista és a város eladási átlagára alapján számítják ki. Florida otthoni garanciái határozottan javíthatják egy Florida eszköz értékesítési árát anélkül, hogy évente több mint 500 dollárba kerülnének.

Azoknak az állami lakosoknak, akik szívesen élnek olyan helyeken, amelyek 55+ lakosok számára vannak kijelölve, Florida közel 400 aktív felnőtt nyugdíjas közösséget kínál. Több mint száz ilyen közösség található délnyugati Floridában, majdnem száz délkeleten, közel 70 Közép-Floridában, és közel 50 Közép-Atlanti-óceán partján. Más közösségek szétszórva vannak az egész államban, egy közösséggel Panama városában Florida északnyugati részén.



Jövőbeli lakosok választhatnak társasházak, családi házak és családi házak között. Az árak ezekben a közösségekben 100 000 és 2 millió dollár között mozognak. A kényelem lehet úszómedence, teniszpálya, golfpálya, fitneszközpont, éttermek és így tovább. Sok tóparti közösség lehetővé teszi a hajó parkolását.



Az aktív felnőtt közösségek mellett Floridában számos más típusú közösség kínál az öregedő lakosság számára. Ezek közé tartozik a Független élő közösségek, a folyamatos gondozás

Nyugdíjas közösségek, asszisztált élő közösségek, Alzheimer-gondozó és ápolási otthonok, így minden lakos megadhatja a legjobban megfelelő életmódot.

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB