Forradalmi Spanyolország: otthont és munkát kínálnak!

Spanyolország kétségtelenül az egyik legizgalmasabb nemzet az európai kontinensen. A maga nemében egyedülálló hagyományaival ez a föld nem szűnik meglepni minket. Valójában a mai hír egy nagyon különleges bejelentésre összpontosít, amely számos családot és gyereket vonzott Griegos önkormányzatához. Tehát, ha kíváncsi arra, hogy többet tudjon meg, és talán Spanyolországba szeretne költözni hegyi környezetben a családjával, akkor jó helyen jár! Az ebben az országban való elhelyezkedésnek biztosan nem lesz gond a város által kiadott közleménynek köszönhetően! Tehát, ha készen áll, kezdhetjük a mai rovattal!

Azok számára, akik a klasszikus hegyi falut keresik, és el akarnak távolodni a várostól, nem mindig könnyű megoldást találni. Gyakran valóban a legtávolabbi helyek és a városi villamostól messze vannak a legszegényebbek is. Kevesebb munkalehetőséggel. A Teruel helységű Griegos városában ez nem így van. Ez a mindössze 132 lakosú kisváros tiltást adott ki annak megakadályozására, hogy lakatlan legyen.

De miből áll ez a kezdeményezés? A bejelentés egyértelmű. Az önkormányzat ingyenes munkát és három hónap bérleti díjat kínál. Ezt követően a fizetendő bérleti díj havi 225 € lesz. Ha azonban a háztartásban iskoláskorú gyermekek vannak, akkor az adat csökken. Pontosan 50 euróval kevesebb minden jelenlévő gyermek után. Mi tehát ennek az önkormányzatnak a célja? Több tanulónak lenni a falusi iskolában, kerülni annak bezárását és nyilvánvalóan a terület újratelepítését.

Milyen állások állnak rendelkezésre ezen a területen? Meg fog lepődni, ha tudhatja, hogy három munkalehetőség van. Az első az éttermi üzlet része. A második helyette egy szálloda étterme, amely a főtéren található.
A harmadik… intelligens munkával jár! Lehetséges a szálnak és a számos munkatársnak köszönhetően.

De ez még nem minden! Valójában egyfajta kiválasztást terveznek a későbbi elfogadás érdekében.
Griegos község társadalmi profiljaiból az összes érdekelt felet felkérjük, hogy küldjön videót az egész családdal a Whatsapp 618 540 361. számon. A videónak szemléltetnie kell a családi helyzetet. Továbbá a felhívás betartása érdekében el kell küldeni azok szakmai szakmai önéletrajzát is, akik nyilvánvalóan e három terület egyikén szeretnének dolgozni. Valódi újdonság, amely reményeink szerint az első lesz egy hosszú felhívássorozatban, amely ugyanúgy elősegíti a vidéki valóságot, mint Griegos.

De hányan jelentkeztek erre a felhívásra? Az önkormányzat szerint sokan voltak, akik úgy döntöttek, hogy elküldik a pályázatot. A fordulat egyértelmű jele, amiről körülbelül egy éve beszélünk! Az egyértelműen természetesebb környezetben élés szükségességével kapcsolatos.
Tehát elküldi a jelentését is, hogy Spanyolországba költözhessen? Ha ezt megtenné, sok sikert kívánunk! Mindazok számára, akik továbbra is szeretnének naprakészen maradni a nemzetközi ingatlanokról, javasoljuk, hogy maradjon figyelemmel a Realigro blogunkra!

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB