Ingatlan és trónjáték: Clarke-ház eladó

Felesleges megkérdezni, hogy ki ismeri a '' Trónok játékát ''. A híres sorozat, amely milliókat és millió nézőt magával ragadott, félelmetes sikert ért el. Hála annak az erős empátiának is, amelyet főszereplői generáltak, akik a különböző közösségi hálózatokon közvetlen kapcsolatban álltak rajongóikkal. Kétségtelen, hogy köztudott, hogy Emilia Clarke az egyik legelismertebb főszereplő volt. Ezért keltette fel az eladó villa hírét a kíváncsiság. Egy hír, amelyet nem hagyhattunk ki. Ezért a Realigro-nál úgy döntöttünk, hogy mesélünk erről, hogy megtudjuk, mi rejlik a Clarke-ház falai között!

Feltételezzük, hogy ez természetesen nem egyszerű lakás. Egy rendkívül fényűző villáról beszélünk, Kaliforniában. Az egész épületet magas sövények, ápolt fák veszik körül, amelyek tökéletes kompromisszumot jelentenek ebben az otthonban a luxus, a természet és a pihenés között. Van egy úszómedence, kívül, valóban kiváltságos helyzetben. Az építész, aki ezt az ingatlan-ékszert létrehozta, több mint távollátó volt. Azáltal, hogy a medencét ebbe a bizonyos helyzetbe állítja, lehetővé teszi, hogy a fáknak és a sövényeknek köszönhetően egyaránt árnyékban legyen, de a napsugarak is melegítsék.

De ez természetesen nem minden. A szerkezet többi részét nagyméretű ablakok jellemzik, amelyek lehetővé teszik a folyamatos kommunikációt mind a környező környezettel, mind a ház többi helyiségével. Semmi sem maradt a véletlenre. A természetre való hivatkozás az anyagválasztásban is jelen van. Mint a belső földszint és az első emelet összekötő belső lépcsők építéséhez használt fa. De nem csak. Még a polcok és a könyvespolcok is (teljesen fából) tele vannak mászó növényekkel, tökéletes zen stílusban. A ház minden sarkában a béke és a derű légkörét lehelheti. Kicsit hasonlítanak azokhoz az érzelmekhez, amelyek felkeltik a Clarke által játszott karaktert, Daenerys Targaryent.

Van azonban egy tér, amely mindenkinél több zen. Egyfajta nappali, amelyet a mennyezetről elegánsan leereszkedő növények jellemeznek, és amelyek lágy fények körül vonzódnak. Mindez tökéletesen passzol a fa kanapékhoz és a fehér '' felhőeffektus '' puffokhoz. Röviden, itt csak Daenerys nagyon szeretett sárkányai hiányoznának! De mi a piaci értéke ennek a csodálatos paradicsomsarknak? A teljes szerkezetet már elárverezték 4,4 millió dollár értékben.

Fontos figura, de sokan szerették volna kijátszani, hogy ennek a fenséges villának a tulajdonosai lehessenek. De ha elszalasztotta ezt a lehetőséget, ne essen kétségbe! Portálunkon minden nap rengeteg hír található az ingatlanpiacon. Beleértve a valaha volt legszebb házakat, amelyek az Ön számára lehetnek. Tehát, ha tetszett ez a mini oszlop, csak figyelemmel kell kísérnie, hogy többet megtudjon. Minden nap várunk rád, és ki tudja ... talán még rá is bukkanhatsz, ami neked megfelelő!

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB