Sós lakóhely: Manila a tetején

Az általunk tapasztalt pandémiás időszak mély változásokat eredményezett az ingatlanokkal kapcsolatban. Láttuk már, hogy sok országban hogyan alakultak az árak. Bizonyos esetekben fel kellett emelni őket, másokban csökkenteni kellett. Extrém módon a túlzott leértékelés elkerülése érdekében kötelező volt megszüntetni a piacon megjelenő bejelentéseket. E kissé zavaros helyzet alapján néhány realitás alakult ki, amelyeket érdemes megemlíteni.

A mai rovatban megpróbáljuk elemezni, mely városok tűntek ki az ingatlanárak jelentős emelkedésével. Gyors, egyszerű és intuitív olvasás. Szükséges azok számára, akik meg akarják közelíteni a nemzetközi ingatlanpiacot. Tehát, kedves olvasók, ha készen állunk, ma felavathatjuk rovatunkat! Kezdjük!
Feltételezésből kell kiindulni. Noha bevezetőnkben megállapítottuk, hogy különféle gazdasági manővereket hajtottak végre az ingatlanok válságból való kilábalása érdekében, az esetek többségében inkább az árakat emelték, nem pedig csökkentették azokat.

Olyan növekedési ütemről beszélnek, amely évente 4 és 5% között ingadozik. Tehát a tény a következő: Covid megmutatta, hogy a városok milyen ellenállóak lehetnek.
Nyilvánvaló, hogy az áremelkedés előfeltétele volt a fővárosokban a kamatlábak csökkentésének, az új fiskális ösztönzők ösztönzésének és a nemzetgazdaság fellendítését célzó kormányzati politikák végrehajtásának. De nézzük meg együtt, mely városok voltak a főszereplők.
Először is Manila. Fülöp-szigeteki város megdöbbentő árnövekedést tapasztalt. Valójában 35% -kal többről beszélünk, mint a legutóbbi felmérésben. Jelentős különbség, amely visszatarthatja az új vásárlókat attól, hogy elmerüljenek a helyi szépségekben. Vagy talán nem. Tudod, milyen csodálatosak ezek a helyek, nehéz nem engedni a kísértésnek!
A rangsorban Izmir, Ankara és Isztambul török városok következnek. Az árak 28, 27, illetve 26 százalékos emelkedési ütemével megkerülik a nagyon hideg Szentpétervárat, amely „csak” + 19% -ot regisztrált. Nyilvánvaló, hogy a különböző metropoliszokban tapasztalt növekedés többé-kevésbé értéket vesz fel, a nemzetben már meglévő megélhetési költségektől függően. Ezért minden eredményt ezen adatok alapján kell súlyozni. Szeretne többet tudni, igaz? Nos, ha kíváncsi vagy, felfedjük azt a várost, amelynek árai zuhantak.

Annak bemutatása, hogy az ilyen adatok elemzése során tényleges egyensúlyra van szükség a tényezők között. Meglep, ha tudod, hogy Dubai -8 százalékponttal számolt. Egy ilyen gazdag valóság valójában a piaci árak csökkentése mellett döntött. Ennek a döntésnek az oka? Szakértők szerint a befektetők szűk köre miatt, amely az utóbbi időben egyre szűkül. Egy másik említésre méltó adat a spanyol Madridra vonatkozik, amely változatlan maradt az árak tekintetében, mint például Rio de Janeiro.
Ha ez az oszlop érdekelt, javasoljuk, hogy fedezze fel az újakat, amelyeket Ön számára készítettünk. De vessen egy pillantást az előzőekre is!

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB