Újrahasznosított ház: szuper zöld!

Mostanra már tudod. Mi a Realigróban mindig igazán rendkívüli híreket keresünk. Hogy valóban elmerüljön a nemzetközi ingatlanpiacon. Minden formájában. Miért, még ma is szuper híreket szeretnénk megosztani veletek. Talán a legemblematikusabb, mivel ez egy példa arra, hogy a zöld élet hogyan válik valódi életfilozófiává sokak számára. Fiatalok és felnőttek.

Tehát, ha Ön is többet szeretne tudni, felavathatjuk rovatunkat!
Mielőtt belemennénk azokba a részletekbe, amelyek igazán új zöldvé teszik ezt az újrahasznosított házat, vissza kell lépni egy lépéssel, hogy megértsük, mit is jelent valójában zöldnek élni. A mindennapi életben mindannyian végtelen cselekedeteket hajtunk végre, amelyek jelentős hatással lehetnek a környező környezetre.

A környezetbarát hozzáállás azt jelenti, hogy megpróbáljuk figyelemmel kísérni a mindennapi cselekedeteinkből fakadó hatásokat. Más szavakkal: kerülje a túlzott fogyasztást, ne szennyezze a környezetet, és csökkentse e nem biológiailag lebomló anyagok felhasználását.
A fentiek alapján nem meglepő, hogy a ház, amelyet le fogunk írni, hogyan tudja elérni e célok maximális elérését.
De térjünk át ennek az oszlopnak a lényegére. Hogy megtudja, hogyan néz ki ez a szuper újrahasznosított ház! Először is egy "mini házról" beszélünk, egy nagyon kicsi, de rendkívül funkcionális házról. A nemrégiben felavatott mini házak kezdeti fellendülése után úgy tűnik, hogy ez a jelenség még mindig növekszik! De ez még nem minden. Amellett, hogy esztétikus, ez a mini ház kerekekkel is rendelkezik. Röviden, szuper funkcionális!

De hol van? Ki fogant?

A szóban forgó ház egy régi mobil kabin Pennsylvania-ban található. A projekt megalkotója, Cody Makarevitzn meg akarta teremteni az első gazdasági, mobil és mindenekelőtt öko-fenntartható alternatívát. Próbáljuk megérteni, milyen erősségei vannak ennek a szerkezetnek. Bár ez egy apró ház, minden elképzelhető kényelemben nincs hiány. A földszinten és a magasföldszinten teleszkópos lépcső található, amely összeköti az alsó területet a félemezzel. Ahol van, van egy ágy és egy további tetőablak. Az összes fenntartható anyag mellett, mint például a komposzt WC és a különféle acél burkolatok, a ház egy régi istálló gerendáit és más projektekből megmentett tárgyakat is tartalmaz. Röviden, tökéletes keverék, amely garantálja a kényelmet, a teljességet, az esztétikát, de a gazdaságosságot is!

Mindössze 14 négyzetméter alatt valójában sikerült forradalmasítani egy régi kunyhót. És mindenekelőtt adj új életet azoknak az anyagoknak, amelyek úgy tűntek, hogy elveszítették funkciójukat.
De ami igazán különlegessé teszi ezt a házat, az a zöld filozófia, amelyet alkotója elfogadott. A frissesség lehelete, amely úgy tűnik, még azokat a fiatalokat is magáévá teszi, akik új otthont keresve kevesebb kényelmet és több fenntarthatóságot igényelnek.

Ki tudja, lesz-e más, ehhez hasonló hír. Mi a Realigróban alig várjuk, hogy megosszuk veletek! Mindig itt, a kedvenc rovatában!
És te, kapnál valaha egy szuper fenntartható apró házat?

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB