Anomáliák az ingatlanügyekben: mi történik Franciaországban?

A világjárvány miatt bekövetkezett szörnyű blokkok sora után Franciaország is készen áll az újrakezdésre. De hogyan néz ki ma a francia ingatlan? Pár okból nem olyan nagyszerű. De ne aggódj, hihetetlen mennyiségű francia ingatlan eladó jelenleg kedvező áron. Próbáljuk megérteni, melyek a francia ingatlanok pozitív és negatív elemei.

Kezdjük a pozitív hírekkel: az ország még mindig hihetetlen infrastruktúrával rendelkezik, és az elmúlt évek népességvesztése ellenére a nemzet minden bizonnyal rendelkezik, hogy a jövőben több fronton is törekedjen a növekedésre. Az utóbbi években egyre népszerűbb a turizmus és a zöld gazdaság, és valószínűleg ennek a földnek a varázsa nem fog elhalványulni a következő néhány évben. A negatív elemek között, amelyek sajnos jellemzik ezt a nemzetet, kétségtelenül azonosítjuk a lakosok által észlelt biztonsági hiányt a különböző támadások miatt, amelyek Franciaországot az utóbbi években főszereplőnek tekintették, sokan vannak, akik úgy döntenek, hogy más országokba költöznek, vagy egyszerűen mozgatni több vidéki területeken. Vezetésként természetesen nagy metropoliszokban élesen csökken a népességem.

De nézzük meg részletesen, hogyan mozog a helyi ingatlan.
Franciaországban, mint minden európai országban és azon túl is, lassúság tapasztalható, és az eladások várhatóan nem fognak hirtelen növekedni. Különösen csalódást okozott Párizsban az értékesítési szint, 12,6% -kal esett vissza évről-évre.

Ahogy az a legtöbb európai fővárosban történt, Párizsban is nagyon magasak az árak. Arra a pontra, hogy sok ingatlantulajdonos úgy döntött, hogy értékesítési hirdetéseit bérleti hirdetésekké alakítja. Tehát hol vannak azok a házak, amelyekről beszéltünk ennek az oszlopnak a bevezetésében, kedvező áron? Franciaország több vidéki térségében. Olyan területeken, amelyeket általában nem vesznek figyelembe, amikor a francia téglába fektetnek be.

Az érdeklődés felkeltése iránt az ilyen típusú területeken, amelyeket korábban nem tartottak alkalmasnak beruházásokra, kétségtelenül a világjárvány vészhelyzet volt, amely, mint közismert, megváltoztatta szokásainkat is. A természettel való kapcsolattartás és a csendesebb területeken való élet szükségessége azt jelentette, hogy új szakasz indulhat a francia ingatlanok számára. Ez a vidéki területek megjegyzéséhez. Messze a nagy metropoliszok villamosvillamától. Metropolis, amely ezért egyre kevésbé elérhető a befektetők számára, összehasonlítva a vidéki akciós árakkal.

A nagyvárosok iránt elsősorban az idegenforgalom iránti érdeklődés mutatkozik. De a statisztikák szerint ezen a téren is lehet 'fordulat.

Röviden, Franciaország valóban rendellenes helyzetet tapasztal ingatlanügyleteivel kapcsolatban. Nincsenek nagyon világos jóslatok a francia tégla jövőjéről. De ha kíváncsi rá, hogy többet megtudjon erről és sok más, a vesszővel rendelkező ingatlanpiaccal kapcsolatos témáról, csak naprakésznek kell maradnia portálunkon!

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB