Újjászületés 12 hónap alatt Európában

Sajnos az újságok világosan beszélnek. Az európai és a világ helyzete valóban kritikus. A Covid-19 szó szerint átalakítja a piacot, és gyakran, mint a leginkább érintett országokban, a gazdaságot is. A gazdasági tevékenységek olyan átalakuláson mennek át, amely gyakran megbukik, hogy teret engedjenek az emberi egészség védelmének.

 Mindezekben azonban helyes megérteni, hogy mekkora az esélye a gazdasági fellendülésnek az egyes országokban, és mindenekelőtt az, hogy mennyi helyreállítási eredményt lehet elérni. Különösen, a fő közgazdászok szerint az ingatlan továbbra is potenciális megtérülési hányadot képvisel, amelyet a következő 12 hónap képvisel. Ezért választ kell adni egy nyitott kérdésre, amelyre az egyik korábbi útmutatónkban foglalkoztunk. Tehát hogyan sikerül visszatérnünk egy stabil helyzetbe Európában?

Próbáljuk megérteni a helyzetet alaposan. Az ingatlanszakértők 75% -a pozitív előadásokat vár. Miért lehet annyira optimizmus a valóságban, amelyet ehelyett világjárványnak hívnak? Minden egy egyszerű kérdőívből származik, amelyet az ingatlanszakértőknek és az ágazati közgazdászoknak adtak át.

Az európai ingatlanszektorban dolgozók körülbelül 90% -a jelenleg intelligens munkamóddal dolgozik. Ehhez a vészhelyzethez innovatív képletet alkalmaznak, amely azonban úgy tűnik, hogy új perspektívát adott munka szempontjából. Ugyanez a tény állítja, hogy jelenleg nőtt a munkaképességük és a fejlesztés ösztönzőinek indexe, 0-tól 10-ig terjedő skálán elérve a hét pontszámot.

A Coronavírus vitathatatlan lassulása és az új munkahelyzetekhez való alkalmazkodás első napjai ellenére az ingatlanpiac egyszerűen megváltoztatja alakját.

Bízunk benne - a közgazdászok által közzétett adatok szerint - mivel a beruházások vagy a tranzakciók még nem álltak le teljesen. Az európai ingatlanpiac nyitva tartása, és nem stagnálás fázisában.

Ami a nemzetközi ingatlanpiac teljesítményének jövőbeni előrejelzéseit illeti, a következők voltak a súlyozott válaszok hosszú távú gazdasági-pénzügyi elemzés alapján.

- A közgazdászok 1% -a optimistanak nyilvánította magát az ingatlanpiac (pozitív) teljesítményében a következő 90 napon
- Ugyanezt az értéket találjuk körülbelül hat hónapos időhorizonton
- Ezzel szemben az interjúalanyok 21% -a kijelenti, hogy rendkívül magabiztos, ha egy olyan időszakot veszünk figyelembe, amely 2020 végére ér véget.


És az ingatlanszakértők?

Nekik sokkal nagyobb az optimizmus! Beszéljünk 38% -ról! Jelentős érték, amely jól szolgálja az ágazat valódi fellendülését.

Noha nincs semmi gond, a helyzet jó helyzetben van. A kezdeti globális gazdasági recesszió valósul meg, amely önmagában azonban általános kiegyenlítéshez vezet.
Ezért a helyzet tényleges javulása várható. Időközben mindig frissítjük Önt a portálon.

Kapcsolódó hozzászólások

Keresés a Realigro-ban

 

    Számla Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Preferenciák

      A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

      Beállítom most Ne mutassa újra
    BB